Konica Minolta насърчава предприемачи в цяла Европа

Съдържание от Konica Minolta. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

София, 21 октомври 2013 г.


Konica Minolta ще подкрепи и тазгодишните издания на Pioneers Festival, един от най-известните технологични фестивали в Европа и "Explorers Festival". Pioneers цели да стимулира европейската икономика и да даде шанс на близо 2,500 млади предприемачи да стартират свой собствен бизнес.


Konica Minolta подкрепя Pioneers Festival вече втора година. "Искаме да насърчим стартиращото предприемачество в цяла Европа", споделя Олаф Лоренц, Изпълнителен директор на интернационалната маркетинг дивизия, Konica Minolta Business Solutions Europe. "Целта на фестивала е да свърже "старата" и "новата" икономика, като събере на едно място утвърдени корпорации и стартиращи компании.


Седем от десет стартиращи компании, представили своите бизнес идеи на Pioneers Festival, са получили финансиране между 500,000 и 2.5 милиона евро. Топ лектори, като Adam Cheyer, съосновател на Siri и Chris Barton, съосновател на Shazam подкрепят фестивала, доказвайки, че добрите идеи са ценни, стига да вярваш в тях и да намерят подкрепа. "В Konica Minolta следваме дългосрочна визия. Насърчаването на стартиращите компаниие е дейност, която е от полза за дългосрочния просперитет на икономическия регион." Като глобален спонсор на Pioneers, Konica Minolta става свидетел на някои от най-вълнуващите бизнес идеи в Европа. Компанията подкрепя Pioneers Festival, който се провежда във Виена, на 29 и 31 октомври, както и Pioneers Unplugged - 70 уъркшопа в 17 европейски страни, свързващи млади предприемачи с интерес в технологиите от бъдещето.


Konica Minolta Business Solutions Europe е подписала също договор за Платинено спонсорство на "Explorers Festival", базиран в Лисабон, събитие подобно на Pioneers Festival, очакаващо около 1000 участника от 1 до 8 ноември 2013 г. "Заедно изпреварваме пазарните тенденции и създаваме нови решения, които правят бизнес живота на клиентите ни по-добър и по-лесен всеки ден. Това сътрудничество напълно потвърждава нашата управленска философия "The Creation of New Value", добавя Лоренц.Повече за Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД


KONICA MINOLTA E СВЕТОВЕН ЛИДЕР в производството на цветни многофункционални устройства за офиса, с дългогодишен и утвърден опит в глобален мащаб.


В компанията работят над 35 600 служители, а продуктите и услугите ни се предлагат в 14 000 търговски и сервизни центрове в 64 държави по цял свят.


Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България е част от глобалната мрежа на компанията - клиентите в България, както и компании от европейски или световен мащаб, могат да разчитат на унифициран подход при осъществяването на проекти.


Коника Минолта е пазарен лидер в България. Компанията е силно фокусирана в областта на решенията за печат за малки, средни и големи компании. Компанията е търговско дружество, регистрирано в България и директен вносител на техника, а не представителство, като по този начин поддържа складови наличности, които осигуряват едно от големите предимства на компанията – да прави директни доставки на техника в България.


Компанията разполага със собствена и партньорска структура, с която се осигурява национално покритие, като се следват европейските стандарти за качество на Коника Минолта. Екипът на Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България изготвя цялостни, индивидуални решения за печата и електронните документи в съвременния офис, както хардуерно, така и софтуерно внедряване и изпълнение на завършена печатна инфраструктура.


Коника Минолта е лидер на пазара на цветните А3 многофункционални устройства у нас по данни на швейцарската компания Infosource, изследваща ИТ пазара в България.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK