VMware Cloud Day идва в България за първи път

Съдържание от New Approach Agency. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

VMware (NYSE: VMW), световен лидер в областта на виртуализацията и cloud инфраструктурите, информира за провеждането за първи път в България на международния форум VMware Cloud Day, посветен на актуалните VMware технологии, продукти и тенденции в сферата на виртуализацията и облачните архитектури. Събитието ще се проведе на 7 ноември в Кемпински хотел Зографски в София и специално за него пристига Рей О`Фаръл, Старши вицепрезидент развойна дейност за облачни инфраструктури във VМware.


Над 200 СIO, финансови директори, мениджъри и софтуерни разработчици ще могат да чуят практическите съвети и добри практики за оптимизация и ефективност на бизнес процесите и намаляване на оперативните разходи чрез внедряване на виртуализационни и облачни решения. Презентациите на форума обхващат широк кръг от теми в технически и бизнес аспект на виртуализацията и предлагат реални решения за защитена облачна инфраструктура, готова да посрещне предизвикателствата на ерата на мобилните комуникации.


Водещ акцент в програмата е Software Defined Data Center (SDDC) или дейта център от ново поколение, управляван изцяло и автоматично от софтуерни приложения. Това е нов подход към инфраструктурата с цел да предложи по-голяма гъвкавост и ефективност, непрекъсваеми услуги и оптимизация на разходите и така да отговори на потребностите на бизнеса. Гост на форума е Рей О`Фаръл, Старши вицепрезидент развойна дейност за облачни инфраструктури във VМware, който ще представи глобалната стратегия на компанията за следващата вълна от иновации и развитие на софтуерно дефинирания център за данни. Новите разработки позволяват на клиентите да създават и използват ефективно частни, хибридни и публични облачни архитектури.


Входът за VMware Cloud Day е безплатен, като регистрацията се извършва на адрес cloud-day.org/en/register.html

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK