Богат и динамичен звук с 3D дълбочина от Samsung Air Track HW-F450Съдържание от Samsung. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

За много от нас възстановяването след дълъг и напрегнат работен ден започва със захвърлени небрежно в коридора обувки, напитка от хладилника и дистанционно в ръка. Настанени удобно на дивана пред телевизора, ние сме готови за поредния епизод от любимия сериал или ТВ шоу. Новият телевизор изглежда страхотно, модерен, с изчистен и тънък дизайн. Но нещо липсва, особено ако сте любител на пълноценното звуково изживяване.


Оказва се, че тънките високоговорители водят след себе си и не толкова убедителен звук – малко по-добър от този на колонките на таблета. Решението обаче е лесно. Можете да се насладите напълно на мощен и богат бас и кристално ясен диалог чрез новата система Airtrack на Samsung – HW-F450, която изглежда толкова добре, колкото и звучи. Air Track подобрява звуковите характеристики на телевизора с мощност до 280 вата и предоставя истински жив и динамичен звук.


Свързването на телевизора с AirTrack HW-F450 е изключително лесно – без кабели, които да загрозяват изчистения дизайн на двете устройства. С помощта на функцията SoundShare свързването с телевизора става безжично чрез Bluetooth. Единствените кабели и при двете устройства са тези за захранване към електрическата мрежа. Bluetooth връзката позволява стрийминг от съвместими смартфони, таблети и лаптопи, за да може лесно и безпроблемно да споделите любимо съдържание.


За още по-голямо удобство дистанционното на телевизора служи и за управление на Air Track. Можете едновременно да управлявате силата на звука на телевизора и на Air Track чрез Bluetooth или HDMI връзка.


Освен лесното безжично свързване, друго забележително предимство на HW-F450 Air Track е технологията за обработка на звука на Samsung 3D Sound Plus. Уникалната технология комбинира последните новости по отношение на звука с 3D дълбочина на звука и хоризонтален съраунд. Благодарение на 3D Sound Plus можете да се насладите на реалистично 3D звуково изживяване и истински да се потопите в завладяващото приключение от екрана.


Възможностите за качествен звук обаче не спират до тук. Безжичният субуфер на Samsung Air Track дава възможност да усетите динамични и богати басови звуци без сложни настройки. Усилвателите осигуряват богат и топъл естествен звук, като намаляват излишните изкривявания и подобряват качеството, пресъздавайки истински богат звук.


И не на последно място Samsung HW-F450 изглежда забележително – тънък и изчистен метален дизайн, който хармонира с телевизора и прекрасно се вписва в атмосферата на всекидневната, без да заема излишно пространство.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK