"Димитър Маджаров" с 5 златни медала и нов продукт

 

© „Димитър Маджаров”

 Съдържание от Димитър Маджаров

Фирма "Димитър Маджаров" бе удостоена с 5 златни медала на наскоро провелите се специализирани изложения "Месомания"и "Светът на млякото". Сред златните медалисти са продуктите сирене краве и кашкавал по БДС стандарт, които намират чудесен прием на българския пазар. В това отличие екипът на компанията "Димитър Маджаров" виждат залужена награда за усилията и възприетата от тях философия да произвеждат продукти с най-високо качество. За целата се обръща сериозно внимание на суровината– винаги българско мляко от 1-ва категория ферми, която при всеки прием се анализира в специално създадена за целта лаборатория в мандрата в гр.Стамболийски.


Останалите отличени продукти са луканка "Панагюрска по традиционна рецепта", филе "Филиба" и най-новият продукт – салам "Маджаров". Той е плод на усъвършенстването на традиционните рецепти при производство на един от най-предпочитаните български месни продукти съобразно тенденцията на българския пазар за търсене на чисти продукти, направени с грижа за здравето. Салам "Маджаров" е създаден, именно следвайки тази концепция. Произвежда се от прясно охладено говеждо и свинско месо, селектирано под строг контрол, по стара традиционна рецепта. Тези му качества го правят подходящ за широк кръг потребители, включително деца и възрастни хора.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK