Zebra Technologies представи първия си настолен UHF RFID принтер

 

© Баркод Системи България

 Съдържание от Баркод Системи България. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Zebra Technologies, световен лидер в предлагането на решения за етикиране и проследяване на активи, разшири портфолиото си от RFID принтери, като добави към него най-новия си продукт – настолния ZD500R. Той е пълнофункционален RFID принтер и в същото време е изключително компактен и удобен за приложения с ограничено пространство. Zebra ZD500R е подходящ за клиенти, които имат нужда от печат и кодиране на RFID етикети, но в по-малки количества, за които индустриален принтер би бил неоправдана инвестиция.


Принтерът поддържа както термодиректна, така и термотрансферна технология и може да печата върху разнообразни RFID етикети и тагове – от малки индивидуални тагове до големи палетни етикети. ZD500R може да печата и кодира малки етикети, без да има нужда от голямо разстояние между тях на ролката, като по този начин се понижават разходите за консумативи, има по-малко изхабен материал и смяната на ролките става по-рядко.


Принтерът е пригоден за разнообразни приложения, посредством: разнородните си възможности за свързаност - паралелна, серийна, USB и Ethernet; големия обем на паметта и програмния език на Zebra. Сред опциите са устройство за рязане и такова за залепване на етикети, Bluetooth и Wi-Fi комуникация, както и печат с висока резолюция.


ZD500R използва новата Link-OS платформа на Zebra – иновативна софтуерна среда с приложения, които подобряват възможностите на принтера и правят много лесна интеграцията към съществуващите процеси, както и управлението от различни местоположения. Приложението на Link-OS, Print Touch, позволява на потребителите да свързват принтера към каквото и да е устройство с NFC посредством само едно докосване. По този начин те получават достъп до цялата нужна информация, включително видеоклипове с инструкции и ръководства за употреба на устройството.


ZD500R предлага лесно и бързо кодиране и отпечатване на етикети и тагове, максимално бързо зареждане с консумативи и автоматично RFID калибриране, което го прави подходящо решение за приложения, в които персонал от техническата поддръжка не е наличен. Новото устройство е подходящо за сферите:
Търговия - за създаване на тагове на място в магазина за върнати стоки, промоционални продукти; инвентаризация и др.


Здравеопазване - за проследяване на лабораторни проби, идентификация на пациенти, проследяване на активи и др.


Производство - проследяване на каси и палети, етикиране на елементи, проследяване на активи и др.


Услуги - RFID ленти за китки, издаване на билети и др.


Баркод Системи България, отличена с най-високото ниво от партньорската програма на Zebra Technologies вече предлага Zebra ZD500R на българския пазар.
Баркод Системи България ООД
е една от водещите фирми в България в областта на мобилните бизнес информационни системи и баркод продуктите и технологиите. Тя е българо-великобританска фирма и е част от най-голямата група фирми, работещи в тази сфера в Централна и Източна Европа – IBCSGroup.


Баркод Системи България е бизнес партньор на две от водещите в света фирми в областта на мобилните и баркод технологии – Motorola Solutions, USA (след придобиването на SymbolTechnologiesInc.) и ZebraTechnologiesInc, USA. Предлага широк спектър от баркод скенери, ръчни мобилни компютри с интегрирани баркод скенери, оборудване и изграждане на безжични мрежи, етикетни баркод принтери, принтери за отпечатване на PVC карти и др.


Баркод Системи България разработва специализирани решения за повишаване на ефективността на извършване на дейностите в области като: разносна търговия, дистрибуция, производство, транспорт и логистика, търговски обекти, складове, и др.


ZebraTechnologiesInc. е водещ световен доставчик на надеждни и многофункционални еткетни принтери и консумативи, като нейната дистрибуционна и продажбена мрежа включва над 90 държави. С над 6 500 000 продадени принтера, ZebraTechnologiesInc. е обявена за една от най-бързо развиващите се компании и е спечелила доверието да бъде партньор на повече от 90% от водещите световни фирми в класациите Fortune 500 и Global 2000.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK