Добавете щипка внимание към перфектния подарък

 Съдържание от ИКЕА

Дойде сезонът на подаръците. Увеличете дозата на забавление като добавите към тях малко творчески привкус. Независимо как ще решите да ги "облечете", в ИКЕА има богат и разнообразен избор от опаковъчна хартия SNÖMYS, която да превърне изненадите за вашите близки в истински шедьоври. Подаръкът винаги носи някакво послание, а няма нищо по-хубаво от послание, обвито в любов. Дори и да не достигнете съвършенството в опаковането, факта, че го правите със собственото си сърце и ръце, показва на получателя, че е много специален.


Като за начало, вместо да разчитате на малки, стандартни чорапчета, които не могат да поберат мащабните ви идеи, може да си направите собствен чувал, ушит от плат LIAMARIA, в който да поставите всички подаръци. Или пък гигантски чорап със същото предназначение.


С мъничко въображение и закачливи елементи, всеки подарък може да придобие индивидуалност. Започнете с щипка лично отношение като маркирате с визуален елемент, които е характерен за него. Украсете опаковката на подаръка за бащата с вратовръзка, с колие за майката или поставете картинка на любимата играчка върху подаръка за детето. Друга забавна идея, която ще събере смаяните погледи на гостите, е дизайна и функцията на подаръка да се изразяват и допълват чрез опаковката.


Разбира се, дори да сте решили да опаковате подаръците бляскаво и стилно, може да добавите към тях нещо персонално и различно. Ако смело комбинирате златиста или сребриста хартия дори с обикновен вестник, може да получите изненадващи резултати и незабравим ефект.


Защото всичко, което сте опаковали сами и с любов, се превръща в страхотна изненада. А ако е подарък, още преди да е отворен, вече сте казали на някого, че ви е скъп.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK