Стартират чуждоезикови дистанционни обучения за служителите на Сиела Норма АД

Съдържание от Ася Димитрова. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

На официално събитие ще бъде обявен стартът на чуждоезиковите дистанционни обучения за служителите на Сиела Норма АД реализирани по договор № ESF-2116-01-07024, "Повишаване на езиковите компетенции на служителите на Сиела Норма АД", схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG051РО001-2.1.16 "Квалификационни услуги и обучения за заети лица - фаза 3" по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".


Събитието ще бъде открито от Веселин Тодоров, изпълнителен директор на "Сиела Норма" АД, след което служители на обучаващата организация - Обединение ЕЦОТ ще направят презентация пред целевата група за начина на работа с дистанционната платформа за обучение.


Мероприятието ще се проведе на 20 януари 2014 г., понеделник, от 13,30 часа в административната сграда на Сиела на адрес: град София, район Подуяне, кв. Хаджи Димитър, бул. Владимир Вазов № 9).


Целевата група по проекта са 129 служители на "Сиела Норма" АД, а продължителността на обученията ще бъде 3 месеца.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK