Стартират чуждоезикови дистанционни обучения за служителите на Сиела Норма АД

Съдържание от Ася Димитрова

На официално събитие ще бъде обявен стартът на чуждоезиковите дистанционни обучения за служителите на Сиела Норма АД реализирани по договор № ESF-2116-01-07024, "Повишаване на езиковите компетенции на служителите на Сиела Норма АД", схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG051РО001-2.1.16 "Квалификационни услуги и обучения за заети лица - фаза 3" по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".


Събитието ще бъде открито от Веселин Тодоров, изпълнителен директор на "Сиела Норма" АД, след което служители на обучаващата организация - Обединение ЕЦОТ ще направят презентация пред целевата група за начина на работа с дистанционната платформа за обучение.


Мероприятието ще се проведе на 20 януари 2014 г., понеделник, от 13,30 часа в административната сграда на Сиела на адрес: град София, район Подуяне, кв. Хаджи Димитър, бул. Владимир Вазов № 9).


Целевата група по проекта са 129 служители на "Сиела Норма" АД, а продължителността на обученията ще бъде 3 месеца.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK