Нов център за обучение на IBM отваря врати в България

Съдържание от IBS Bulgaria. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Центърът за обучение на Ай Би Ес България вече включва цялото портфолио от професионални курсове за IBM технологии.


Обучението в софтуерните и хардуерните платформи на IBM е вече много по-достъпно в България след като през декември 2013г. Ай Би Ес стана партньор на aмериканската компания LearnQuest – глобален доставчик на професионално и ИТ обучение. Чрез стратегическото партньорство компанията разширява портфолиото си от предлаганите курсове за IBM Lotus и RedHat и затваря пълния цикъл в услугите за корпоративни клиенти.


Сега Центърът за обучение на Ай Би Ес България предлага всички професионални обучения за IBM технологии като Cognos, Rational, Tivoli,WebSphere, IBM Collaboration Solutions, Information Management, IBM Systems, IBM Storage, AIX, OS400 и много други. Съдържанието на курсовете е по официалните програми на IBM, с подготовка за сертификация и обхваща всички нива на експертиза - от основни до експертни умения. Обученията се предлагат във всички възможни форми - класна стая, виртуален трейнинг на живо в онлайн клас или частно обучение на място при клиента. За първи път голяма част от курсовете ще се предлагат и като електронно обучение за желаещите бърз достъп до знания.


За подробна информация за възможностите, които предлага Центърът за обучения на Ай Би Ес България, както и за запитвания и записвания може да се обръщате към Емануела Фролошка, ръководител "Ай Би Ес Център за обучение", на тел. 0700 11 444 или на имейл [email protected].За LearnQuest
С повече от 20 годишен опит в сферата на обученията, LearnQuest е натрупала уникална експертиза в предоставянето на цялостни образователни решения за организации от правителствения и корпоративния сектор. Компанията работи с най-големите организации от Fortune 1000 класацията, както и с множество правителствени агенции в областта на планирането, създаването и внедряването на образователни решения. От 2013 г. LearnQuest е избрана за глобален доставчик на IBM професионално обучение.


За Ай Би Ес България:
Ай Би Ес България е водеща българска компания приела предизвикателството чрез иновативност и прогресивни технологии да доставя решения променящи живота и бизнеса. Съчетаваме услуги в областта на информационните технологии с високо квалифицирани умения и професионализъм, които подпомагат развитието на организациите с оглед постигане на по-висока ефективност, по-добро ниво на обслужване на клиентите и партньорите и по-добра продуктивност.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK