Безплатен справочник за кандидат-студенти 2014/2015 г.

Съдържание от Маркет Тренд

Четвъртото издание на бакалавърския гайд за поредна година ще има ролята на незаменим пътеводител при подготовката за кандидатстване за бакалавърска степен в България и чужбина.


Справочникът предоставя полезна информация и съвети относно естеството, спецификата и целите на бакалавърската образователна степен, сподели Ана Автова, ръководител на проекта в "Маркет Тренд". Накратко са представени фактите, които трябва да знаете за най-популярните образователни дестинации - Великобритания, САЩ, Канада, Германия, Франция, Дания, Италия, Испания, Холандия, Австрия, Швейцария, Гърция, както и България.


Кандидат-студентите ще открият цялата необходима информация за сроковете за кандидатстване в различните държави, таксите за образование и разход за живот, уловките при кандидатстването в съответната държава. Представени са и основните езикови сертификати, които се изискват за прием в чуждестранните програми, както и местата, където могат да бъдат получени в България. Издателите са представили обстойно и възможностите за кариерно развитие, което младите хора ще получат при завършването на определена специалност. Накратко кандидат-студентите ще могат да разберат какво представляват някои от най-търсените специалности, какво се работи след завършването им и как се реализират студентите.


Четвъртият бакалавърски справочник Bachelor’s Degree Catalogue 2014 / 2015 се разпространява в печатен и в онлайн вариант.


Печатното издание може да го намерите в тиража на сп. "Образование и специализация в чужбина", в някои от големите книжарници в страната, в някои от водещите училища, в библиотеки, както и по време на различни форуми и събития в сферата на образованието.


Пълната версия на изданието е достъпна безплатно на studyabroad.bg и можете да я разгледате след регистрация.


Издател е "Маркет Тренд" ООД.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK