Konica Minolta прави историческа победа, като за четвърта поредна година печели A3 МФУ Линия на годината

Съдържание от Konica Minolta. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Едва ли има по-добър старт за Konica Minolta на новата година от това да спечели за четвърти пореден път - без аналог в дългогодишната историята на наградите BLI. Всяка година Buyers Lab, световна независима компания за оценяване на продукти за печат и решения, награждава доставчика, чиято продуктова линия е най-добрата на пазара, базирайки се на обширен списък от критерии – надеждност, качество на изображението, лекота на използване и продуктивност. Освен това, Konica Minolta спечели и 4 индивидуални награди за устройствата bizhub C364e, bizhub C454e, bizhub 554e и монохромния принтер bizhub 4700P.


"За нас е изключителна чест да бъдем наградени за четвърта поредна година с наградата за най-добра А3 линия. С разработването на нови висококласни продукти и услуги, заедно с нашите клиенти сме в добри позиции за устойчив растеж. Фактът, че компанията е удостоена с тази награда за четвърта поредна година, говори сам за себе си: Konica Minolta е известна със своя подходнасочен към клиентите и разбирането на предизвикателствата, които стоят пред партньори ни; развитие, което отразява еволюцията на компанията през последните години от доставчик на хардуер в доставчик на услуги.", казва Пенко Иванов, Мениджър Продуктов Маркетинг.


Оценяването включва критерии като разнообразието на продуктовата линия на доставчикаи неговата способност да предоставя качествени продукти както за високи обеми, така и за ниски. "Онова, което е характерно за Konica Minolta е последователността," казва Джордж Миколей, Старши продуктов редактор на BLI за А3 МФУ. Никой друг доставчик не предоставя същото качество на представяне сред продуктовата си линия." Управляващият редактор на BLI Дария Хофман подчертава: "Онова, което Konica Minolta постига с четвъртата си поредна победа в категорията "Линия на годината" е безпрецедентно. Фактът, че година след година Konica Minolta продължава да надминава конкуренцията е свидетелство за устойчивото качество на A3 линията."


Освен това, устройствата Konica Minolta bizhub C364e, bizhub C454e, bizhub 554e и bizhub 4700P спечелихаBLI Pick of the Year Awardsза скорост от 31 стр/мин до 40 стр/мин, 41 стр/мин до 50 стр/мин и 51 стр/мин до 60 стр/мин. Тестваните устройства на Konica Minolta са обещаващи с тяхната надеждност и качество по време на цялостния производствен прoцес. Със своите мулти тъч панели и възможността за персонализирането им, позволяват да ги управлявате като смартфони и таблети. Освен ефективната продуктивност, bizhub C364e, bizhub C454e, bizhub 554e в допълнение са и с подобрени сканиращи функции, което позволява създаването на Word или Excel документи директно на потребителския компютър.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK