Спестете пространство, време и енергия с bizhub 3320 и bizhub 4020

bizhub 3320 управлява всички ежедневни работни процеси, със своя компактен размер е подходящ за всеки малък офис<br />

© Konica Minolta

bizhub 3320 управлява всички ежедневни работни процеси, със своя компактен размер е подходящ за всеки малък офисСъдържание от Konica Minolta. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Konica Minolta обогатява своето портфолио, като добавя два нови черно-бели многофункционални принтера - bizhub 3320 и bizhub 4020. Благодарение на своите разнообразни функции, скорост на печата от 33 и 40 стр/мин и потребителския интерфейс, тези принтери се адаптират към ежедневните офис нужди в малки и средни отдели или домашни офиси.


Спестявате място: много функции само в едно устройство

Принтиране, копиране, сканиране и факс – A4 многофункционалните принтери предлагат всички тези функции с една компактна и олекотена система, правейки ежедневните работни процеси ефективно организирани и спестявайки, както пространство, така и бъдеща инвестиция в техника.


Спестявате време: интуитивна употреба и практични функции

За да се съсредоточите върху важните аспекти на ежедневната ви работа, интуитивната употреба и практични функции са от съществено значение. Опростената навигация на 2.4" цветен LCD дисплей в допълнение с цифровата клавиатура гарантира, че потребителите на bizhub 3320 ще работят ефективно. Освен това, тъчскрийнът на bizhub 4020 може да се използва да показва или скрива единични функции и да се настройват преки бутони за достъп. Менюто се адаптира към индивидуалните нужди на потребителя. Устройството предоставя също така възможността да се конфигурира подаването на хартия по разнообразни начини и запълването на до три допълнителни тави с различни формати и типове хартия. По този начин пестите време да правите всичко това ръчно, а с капацитет до 2000 листа (bizhub 4020), бихте могли да принтирате и големи по обем задачи наведнъж.


За още по-голяма гъвкавост във всекидневната работа, bizhub 4020, предлага принтиране директно от USB, както и сканиране директно към него. Също така можете да изпращате документи към имейл, мрежова папка или FTP сървър. Устройствата разполагат и с цветен скенер. Използването на тези устройства не само спестяват инвестиционни разходи, но също така гарантира продуктивен работен процес.


Спестявате енергия: устойчиви характеристики

И двете устройства разполагат с енергийно-спестяващи функции, като режим "хибернация", за да намали консумацията на енергия до по-малко от 0.5 W и еко режим, който позволява на потребителите да пестят енергия и хартия.


И двата модела са изключително гъвкави в изпълнението на офис задачите, лесни и интуитивни за управление. Продуктите разполагат с основни функционалности и оптимални възможности за различни бизнеси, благодарение на своето отлично представяне и качество на печата.", казва Пенко Иванов, Мениджър Продуктов Маркетинг, Коника Минолта България.

Ключови думи към статията:

Още по темата

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK