Некст Консулт сключва споразумение за стратегическо партньорство със Salesforce.com Inc.

Съдържание от All Channels. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Компанията Некст Консулт обяви сключването на споразумение за стратегическо партньорство със Salesforce.com Inc. По силата на постигнатите договорености Некст Консулт вече е сертифициран представител за територията на България на водещото решение за автоматизация на продажбите и обслужването на клиенти Salesforce.


Във връзка със старта на съвместната работа на двете компании в началото на април е планирано официално посещение у нас на ключови експерти от екипа на Salesforce.com Inc. Сред тях се очакват Ричард Дойл, мениджър "Партньорска мрежа" за Централна и Източна Европа, Русия и Турция; Геза Матрай, ръководител "Продажби" за Централна и Югоизточна Европа; и Кристоф Августинович, старши мениджър "Ключови клиенти" за развиващи се пазари. В рамките на специализирана конференция със свободен вход на 2 април в Шератон Хотел София Балкан, организирана съвместно с Некст Консулт, те ще представят пред българския бизнес възможностите на CRM платформата Salesforce да отговори гъвкаво на управленските нужди на предприятия от различен характер, индустрия и мащаб. Под мотото "Увеличете бизнеса си по изцяло нов начин" ще бъдат разгледани клиентски ориентирани стратегии за управление на бизнеса, инструменти за повишаване на ефективността и редица примери от практиката.


Чрез сключеното стратегическо партньорство Некст Консулт допълва портфейла си от консултантски услуги и с продуктово предложение. "Печелившата комбинация от солидния ни опит в управленското консултиране и облачната платформа №1 в световен план има потенциала да увеличи многократно стойността на всяка компания в България, независимо от размера й. Клиентите ни ще повишат продажбите си, ще подобрят чувствително обслужването си и в дългосрочен план ще придобият ново надмощие над конкурентите си", коментира Орлин Дочев, управляващ партньор в Некст Консулт. "Salesforce ни дава инструмент, чрез който още по-успешно ще внедряваме разработените от нас стратегии за повишаване на ефективността на бизнеса на нашите клиенти. По този начин разширяваме фокуса на дейността си, като предоставяме на клиентите си услуги, в които обединяваме опита си като локални експерти с глобалното ноу-хау на световен пазарен лидер."


Екипът на Некст Консулт има дългогодишен опит с най-големите имена в CRM и ERP индустрията. При избора си на стратегически партньор компанията се ръководи от достъпността на решението на Salesforce.com, богатата функционалност и достъпната такса за ползване, която го прави подходящо и за всеки бизнес у нас. "За нас решението беше изключително лесно – това е най-добрият CRM в световен план. Salesforce съчетава мощна и модерна технологична платформа с най-добрите световни практики в областта на продажбите и обслужването на клиенти", допълва г-н Дочев.


Некст Консулт ООД е водеща компания за управленско консултиране и бизнес оптимизация в сферата на информационните технологии и човешките ресурси. Чрез въвеждането на утвърдени практики в стратегическото и оперативното управление Некст Консулт спомага за повишаването на добавената стойност за бизнеса на своите клиенти. За последните 4 години компанията е помогнала на повече от 50 клиента в България да са по-успешни.


Некст Консулт е стратегически партньор на Salesforce.com и изключителен представител на Lean методологията 20 Keys® за България.


Salesforce.com е глобален лидер сред доставчиците на CRM софтуер. Основана през 1999 г. в Сан Франциско, днес компанията има над 12000 служители в световен мащаб. Salesforce.com разработва социални и мобилни облачни технологии, които позволяват на бизнеса да поддържа връзка със своите партньори, клиенти и служители по един изцяло нов начин.


За заявка на участие в конференцията: www.next-consult.com/seminars

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK