Новото място за събития в София – "Земята и хората"

Съдържание от eventA Communications. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Движейки се в южната част на Околовръстното шосе на София, точно преди да слезете на бул. "България" ще го видите в дясно – като голям, зелен скъпоценен камък. За България е уникален по рода си със своята архитектура и съдържание - съчетаващи светлина и разчупени форми. Отговаря на най-добрите стандарти за един мултифункционален комплекс, съчетаващ всички условия за бизнес, конференции и други делови събития, заедно с удобствата на едно спокойно място за пълноценна почивка.


Защо "Земята и хората"? Защото освен, че в сградата се намира офисът на Българската минна-геоложка камара, мисията за развитие на бизнес центъра е ориентирана към симбиозата между земята и хората, към синхрона между материята и духа. Предстои откриването на разнообразни формати, които да срещнат хора с различни интереси, бизнес предпочитания и култури. До края на годината бизнес център "Земята и хората" дава всички гаранции да се превърне в предпочитано място за интересни събития и инициативи в София.


Инвеститор на комплекса е "Бояна-девелоперс" ООД, сградата е с разгъната площ 12 611 кв.м и се състои от хотелска част,бизнес център, закрит паркинг на три нива, спа център със закрит басейн и ресторант с градина на последният етаж. Комбинирането ва всичко тове в едно, прави локацията изключително удобна за корпоративни събития на компании от цялата страна. За удобство на госитите си, бизнес центърът предлага безплатен шатъл до централните части на града и обратно.


"Земята и хората" е новото място на София, което предлага перфектна комбинация между условия за провеждане на конференции и бизнес срещи, семинари, обучения и възможности за създаване на нови партньорски отношения в неформална обстановка – релакс, басейн, СПА и фитнес комплекс.


Почитателите на изкуството имат възможност да разглеждат различни изложби в конферентния лоби бар. В момента там е уникалната по рода си непоказвана досега експозиция с рисунки на художника Стоян Венев, организирана от неговата внучка (художничката и поетеса Стояна Венева) по повод 110 години от рождението му.


Комплексът се състои от две тела, свързани помежду си - офис сграда и хотелска част. На юг се открива хубава гледка към Витоша, а на север – към София. Характерен е външният панорамен асансьор, който осъществява директна връзка от партера на офис сградата до ресторанта. Конферентният блок на комплекса разполага с няколко зали - "Тракия" и "Мизия" (до 140 места), "Мусала" (до 70 места), три броя заседателни зали /до 40 места/ Подходящи за конференции, семинари, обучения, презентации, фирмени събития или лекции, седящите места могат да бъдат конфигурирани по различен начин, за специфичните нужди на всяко събитие, също така и всеки етаж разполага и с по една заседателна зала (до 10 места) - възможност за провеждане на бързи делови срещи. Една от безспорните гордости на бизнес център "Земята и хората" е прекрасната гледка към града и планината от ресторант-градината на комплекста (90 места на закрито и 90 места на открито). Разположен на терасовидния етаж върху цялата площ на сградата, ресторантът е достъпен, както от хотела така и от офис сградата чрез асансьори и стълби. Върху покрива е оформена богато озеленена тераса с барбекю.


Със своята спокойна атмосфера и перфектно обслужване, както и с реверанс към своя майстор готвач, ресторантът се превръща в едно от предпочитаните места за сватбени или семейни тържества в София. Комфорт, светлина и уют – това са трите думи, които могат да опишат усещането, когато си в бизнес център "Земяна и хората"!

www.facebook.com/HotelEarthandPeople

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK