Летен английски лагер с BRITANICA

 

©

 Съдържание от Britanica. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

През юли месец, езиковият център BRITANICA предлага увлекателни занимания в планината за малки и големи.


И този сезон BRITANICA Summerland установява своите летни лагери на две места – 10 дни в Папморово, за деца от 8 до 12 години и 7 дни в Катарино, за тийнейджъри от 13 до 16 години.


Всеки ден от ваканцията е изпълнен с разнообразна и полезна програма. Освен походите в гората, скаутската програма и игрите децата ще научават интересни факти за природата, за толерантността и приятелството и за самите себе си.


Това, което прави лагера незабравим са разнообразните програми, в които децата учат, спортуват и създават нови приятелства. Английските програми осигуряват на участниците среда, в която да общуват свободно на английски език всеки ден по минимум 5 часа. Наред с това децата развиват социални умения като лидерство, работа в екип, по време на заниманията се изграждат ценности като толерантност, грижа за природата и отговорност.
В програмата има и много приятни спортни занимания и състезания, както и екскурзии с походи до интересни места. В един от дните малките участници в Summerland Пампорово ще се отправят към Националната астрономическа обсерватория, на връх "Рожен" и ще имат възможност да се порадват на пленителните Роженски поляни. Тийнейджърите ще посетят Парка за танцуващи мечки в град Белица и ще поемат на поход към заслон "Ветеран" в Рила планина.


Приключенският дух е гарантиран с програмата Outdoor Adventures. Децата ще научат как да правят заслон, да организират бивак, да си набавят вода и храна сред природата.


И не на последно място, децата имат възможност да развиват своите интереси в Summerland арт клубове по творческо писане, приложни изкуства, музика и танци, актьорско майсторство, изобразително изкуство и фотография.


Подробна информация за двата лагера и описание на програмата по дни може да откриете на summerschools.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK