БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ посреща високотехнологичната медицина

Съдържание от Агенция Булгарреклама. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Тази година международната изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ е с нови дати в календара – това са дните от 21 до 23 май. Подготовката на 48-ото издание на очакваната от медицинското съсловие изложба е в пълен ход.


Специалисти и експерти от клиники, центрове и болници заострят внимание и планират "своето събитие" за среща с най-новите постижения в медицината, искат да узнаят какво ново са постигнали колегите им и как могат да станат още по-добри в своята професия.


"Живеем във време, когато голяма част от потенциала на обществото е ангажиран в търсене на най-добрите решения за здравеопазването. Нашата изложба по свой начин помага качествените медицински услуги да стигат до по-голям кръг нуждаещи се и мениджмънта на отделните здравни заведения да се насочва правилно. Най-осезаем е ефектът върху технологичното обновление и въвеждането на добрите практики в здравната сфера. Това от една страна. От друга, новите методи, технологии, продукти, често нови и за медицината в Източна Европа, рефлектират върху труда на самите лекари и медицински работници. Тяхната намеса е по-успешна, овладяват се животоспасяващи ситуации, невъзможни до вчера, лечението стъпва на сигурни и ефикасни техники. Така и удовлетворението от трудът е по-голямо и мотивира лекарите да не напускат нашите болници. Затова БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ e за всички "хора с бели престилки" – от взимащите решение на най-високо ниво до човека, който ни изпраща на вратата вече без здравен проблем и с укрепено здраве.
Подготовката на изложбата е в пълен ход. Регистрираме засилен интерес, който ни кара да работим на пълни обороти. Стиковаме инициативите с наши партньори от страната и чужбина, запълваме програмата със събития. Мислим и за посрещането на посетителите, вероятно повече от миналогодишните 12 хил. лекари и дентални лекари, зъботехници, медицински сестри, мениджъри на здравни заведения и хора от бизнеса" – подчертава Ивайло Иванов, управител на Агенция Булгарреклама.


Модерната техника и високотехнологичната медицина стават решаващи за грижите, които осигуряват здравните заведения и конкурентната среда, която все повече се определя от това "кой с каква апаратура разполага", стимулира търсенето на алтернативи за инвестиции и развитие. Как да бъдат улеснени медицинските специалисти е основен въпрос за организаторите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, за техните партньори Българския лекарски съюз и Българския зъболекарски съюз, за пациентските и чуждестранните организации, които са с поглед към хилядите лекари, дентални лекари, фармацевти, лаборанти, мениджъри.


И предстоящата изложба ще популяризира висок клас техника и медицинска апаратура за диагностика и лечение, за спешна помощ, иновативни технологии и средства в ортопедията и рехабилитацията, нови реактиви, консумативи и други специализирани продукти за медицинско обслужване и лечение.


Иновациите в зъболечението и зъботехниката ще провокират интереса към най-новото в оборудването, апаратурата, инструментите, материалите и ергономичното обзавеждане на дентални кабинети и зъботехнически лаборатории.


Чуждестранните компании поддържат траен интерес към българското изложение и месеци преди неговото провеждане вече заявиха участие фирми от Германия, Унгария, Русия, Полша, Израел, Пакистан, Словения, Румъния, Италия, Южна Корея, Гърция, Швеция. Нараства листата и на нови кандидати за дебют на изложбата в София.


Увеличават се страните с колективно представяне на компаниите, търсят се атрактивни форми за презентация на нововъведенията, стимулира се бизнес партньорството и по-голямата отвореност на фирмите към международните пазари. Стабилното партньорство с Агенцията за промотиране в чужбина и интернационализация на италианските предприятия (ИЧЕ-София) и тази година ще донесе много ползи за участниците с разнородните срещи, презентации и споделен опит през трите дни. След успешния си дебют миналата година, Dental Tribune Study Club Symposia ще продължи по примера на световни дентални изложения да обогатява знанията и опита с делови инициативи и на медицинския форум у нас.


Уточняват се актуалните теми, привличат се авторитетни лектори, търсят се удачни решения за връзката наука - практика в медицината, мисли се за презентациите на нова техника и методи за диагностика и лечение в дните от 21 до 23 май т.г.в Интер Експо Център, София.


През трите дни на изложението за специалисти и за широката публика безплатни изследвания, полезни демонстрации, информационни услуги и специализирана литература ще осигурят Националната пациентска организация, Българският червен кръст и Централната медицинска библиотека – Медицински университет.


Професионалните форуми и новостите, представени на изложбата, ще стигнат до специалистите отрано със специалното издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ бизнесгайд today . Всеки посетител от гилдията може да се окаже сред наградените лекари и дентални лекари през трите майски дни.


Повече информация за БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ на www.bulmedica.bg и социалните мрежи Facebook, Linkedin и YouTube.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK