Български Републикански Институт обявява конкурс

Български Републикански Институт  обявява конкурс

© БРИСъдържание от Български Републикански Институт. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Конкурс за есе на тема "Съвременните световни академични постижения, база за практическо-управленски решения за развитието на институционалната среда в България".


Текстовете могат да бъдат в областта на философията, политологията, социологията, психологията и икономиката, с обем между 1000 и 3000 думи, заедно със знаците. Разработките не трябва да са били публикувани преди това.


Есетата трябва да се изпратят на и-мейл: [email protected]. Срокът за предаване на разработките е 15 май 2014г.Победителите ще бъдат обявени до средата на юни месец на сайта на БРИ: www.bri.bg


Наградите са три:


Първо място: 500 лв.


Второ място: 250 лв.


Трето място: 100 лв.


Освен наградите, на най-добрите участници ще бъде предложено да станат постоянни сътрудници към "Български Републикански Институт".Кратка информация за "Български Републикански Институт":


БРИ е сдружение с нестопанска цел, основано в началото на 2014 г., приоритетна задача на което е разработването и разпространението на теоретични и приложни концепции, както и предложения за практическо-управленски решения за развитието на институционалната среда в България като демократична, правова и просперираща държава.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK