S&T България взе участие във финансов ИТ форум

Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

На 10 април S&Т България заедно със своя партньор Hitachi Data Systems взе участие в 16-тия финансов ИТ форум, организиран от ICT Media. На събитието присъстваха ИТ мениджъри и специалисти, експерти по сигурност и управление на проекти от банковия и застрахователния сектор. S&T България представи цялостни специализирани сторидж решения и решения за защита на данните, които спомагат за надеждното съхраняване на информацията и предпазването й от нежелана външна намеса.


Форумът се организира от ICT Media и ISACA-Sofia Chapter под егидата на БНБ и Комисията за финансов надзор. В паралелни сесии бяха разгледани теми, свързани с мястото на технологиите върху съвременната финансова карта; непрекъсваемост, сигурност и управление на риска; мобилност на услугите; оптимизиране на процесите и т.н.


S&T е една от водещите компании в областта на системната интеграция и предоставянето на цялостни ИТ решения в Централна и Източна Европа. Чрез своето международно присъствие в 19 държави и разнообразно портфолио от продукти и услуги, S&T предлага професионални решения за финансовия, телеком, ютилити, публичния и производствения сектор, както и за търговията на дребно и здравеопазването.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK