S&T – дистрибутор за България на Wi-Fi технология, ползвана в Пентагона

Съдържание от S&T България

Считано от месец април 2014 г. S&T България е единственият дистрибутор за страната на AirTight – световен лидер в областта на безжичните решения с предотвратяване на нерегламентирания достъп. AirTight произвежда едни от най-добрите в света решения за безжичен достъп, които защитават корпоративните мрежи отвъд възможностите на обикновените криптирани Wi-Fi системи.


Решенията на AirTight предлагат технология, известна като Социален безжичен достъп. AirTight Social Wi-Fi е иновативна система, която интегрира безжичния достъп до интернет и използването на социалните мрежи в единна комуникационна платформа, позволяваща интерактивно общуване на крайните потребители в групи по интереси. Тя дава възможност на търговските обекти, работещи с крайни клиенти, да превърнат достъпа до безжичен интернет в източник на приходи. Чрез технологията социален безжичен достъп се създават мрежи и "горещи точки", където посетителите могат да получат достъп до профилите си във Facebook/ LinkedIn/ Twitter/ Google Plus и по този начин да подкрепят програмите за лоялност на обекта, в който се намират - търговски обект, заведение и др.


Най-големият клиент на Социалния безжичен достъп е Yum! Brands със своите 17000 обекта (KFC, Pizza Hut, Taco Bell и др.). Решенията на AirTight се използват успешно и в Пентагона.
"В световен мащаб, AirTight е производителят с най-сигурните от гледна точка на информационна защита системи за безжичен достъп. Решенията, които позиционираме на българския пазар, са изключителнo лесни за инсталация и управление, с възможност за непрекъснато отдалечено наблюдение върху цялата система и детайлни репорти. Клиент на системата е Пентагона, което говори повече от достатъчно.", казва Злати Петров, управител на S&T България. "S&T България ще предлага продуктите на AirTight на нашия пазар през партньорската си мрежа. Компанията ще организира технически обучения, на които специалисти ще имат възможности да се сертифицират. Предстоят и мероприятия за обявяване на партньорската програма", допълни Злати Петров.За AirTight Networks

AirTight Networks е световен лидер в областта на сигурността на безжичните решения в облака. С гамата си продукти - носители на награди, и предоставяните услуги в облака, компанията гради действителна първокласна и високонадеждна архитектура в облака за множество наематели. Предлага също авангардни аналитични методи; управляемост; лекота на внедряването; ценова ефективност; и дългосрочна, високорейтингова технология за предотвратяване на нерегламентиран достъп (WIPS).
Базата клиенти на AirTight в световен мащаб се състои от водещи компании от правителствения, финансовия, технологичния/телекомуникационния, производствения, здравния и туристическия сектор, както и компании, работещи с крайни клиенти. За повече информация, посетете нашата страница www.airtightnetworks.com или следете нашата дейност в Twitter @AirTight.

За S&T България ЕООД


S&T България ЕООД е част от австрийската S&T Group, която има присъствие в 19 държави в Централна и Източна Европа, повече от 1600 служители и 337 млн. евро оборот за 2013 година. Като един от водещите доставчици на ИТ решения, S&T предлага ранообразно портфолио от иновативни технологии и професионални услуги.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK