Да си креативен, означава да си успешен

Съдържание от eventA Communications. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Креативността е важна предпоставка за успеха и добрата реализация на потенциала на всеки човек. Това е основната мисия на новосъздадения детски център CREO MIND в бизнес център, хотел и СПА "Земята и хората".


Според Ингрид Исинова - Магистър психолог от СУ "Св. Климент Охридски", която е ръководител на центъра: "Световният педаготически опит показва, че често вярата във възможностите на детето, умножена по майсторството на родителите и педагозите е способна да твори чудеса. В живота често се оказва по-важно, даже не това какво е дала природата на човек, а това, какво е съумял да направи той с този дар, който притежава." Ингрид Исинова е Арт терапевт, Бахов терапевт - сертифицициран от "The association for the advancement of meridian energy techniques & Calamus International University" - EFT ІІІ ниво и SU JOK терапевт - сертифициран от SU JOK Academy Moscow. Специализирала е "Детско-юношеска психология, диагностика и консултиране", член е на Българската Асоциация по Когнитивно - Поведенческа Психотерапия и е сертифициран от "EMDR Israel Association" и "EMDR Europe Association" - EMDR психотерапевт.


Целта на детски център CREO MIND в бизнес център, хотел и СПА "Земята и хората" е посредством целенасочени и структурирани дейности от комплекси да се подпомогне разкриването и реализацията на вътрешния потенциал на децата. Арт занимания, гимнастика за мозъка и елементи с релаксационен и игрови характер са част от активностите, чрез които се стимулира тяхната креативност. В центъра се предлагат и две доказали ефективността си терапии. Цветотерапия на Бах е ефикасна при справяне с трудни житейски ситуации – загуба на близък човек, раздяла, изпити, страхове, преживян стрес, преумора, ревност, агресия, гняв депресия, липса на концентрация на внимание, тревожност и др. Методът е признат от Световната здравна организация - СЗО. С помощта на цветотерапията на Бах се възстановява емоционалното равновесие в организма и се подпомагат оздравителните процеси в него. Есенциите са подходящи за бебета и бременни жени поради своята безвредност, към тях не се създава привикване или зависимост. Су Джок терапията позволява бързо и ефективно да се хармонизира постъпването, разпределението и циркулацията на енергиите. По този начин се подпомага нормализирането на физиологичните процеси в тялото и се възстановява емоционалния баланс.


Детски център CREO MIND в бизнес център, хотел и СПА "Земята и хората" провежда своите занятия всяка сряда от 17:00 – 18:00ч. и от 18:00 – 19:00ч. За записвания и повече информация: 0884 636 838.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK