Телевизор или 100 други награди – това е въпросът!

 

©

 Съдържание от BUSINESS-EUROPE. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Съвременните рекламни стратегии, които се използват в България, често са заимствани от чуждестранни положителни примери или залагат на по-агресивен подход. Това неминуемо понижава ръста на потребителското доверие. Като последствие от това се явява широко разпространеното мнение на българските потребители, че рекламата цели да те подлъже, а печалбата е на преден план за рекламодателите.


Сред това море от реклами, които се опитват да изпъкнат с "крещене" на отстъпки, масовост и лишени от креативност слогани, рекламната кампания на Business-Europe се отличава с изчистеност и яснота.


Играта-сайт spechelime.com, която агенцията изработва, дава реални възможности на потребителите да играят и да печелят стотици награди, които са осигурени от различни български фирми. Така рекламната агенция се стреми да постигне своята основна цел – да даде възможност на компаниите от малкия и средния бизнес в България да се развиват успешно, като се "покажат" на своите клиенти. Тези компании не само, че крепят българската икономика, но се нуждаят и от възвръщане на своя положителен имидж сред потребителите до степен, в която думите "Произведено в България" отново да придобият положителен смисъл.


Разбира се, играта с награди първоначално може да предизвика недоверие и да накара всеки българин да отвори Google, търсейки "нещо гнило", някаква уловка. Това обаче става излишно, когато стане ясно, че рекламната кампания на Business-Europe е обвързана изцяло с положително събитие, а именно – двойна печалба: както за бизнеса, така и за всеки, който участва в играта. Всички карти са на масата. Напишете spechelime.com и играйте на воля – уловка няма.


Играта можете да видите на Интернет адрес: spechelime.com

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK