BILLA помага на пострадалите от наводненията в страната

Съдържание от M3 Communications Group, Inc.. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

BILLA изпрати хранителни продукти от първа необходимост – вода и консерви, общо 29 палета, до пунктовете на Българския червен кръст в наводнените градове Варна и Добрич.


Допълнително, BILLA стартира и акция "Купи и дари", в която клиентите на веригата също ще могат да даряват хранителни продукти и да помогнат на пострадалите от наводненията в страната. В рамките на инициативата те ще могат да купуват продукти за нуждаещите се, които след това да поставят в обозначена количка за дарения. Инициативата се осъществява съвместно с Вестникарска група България и Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ).


Продукти ще се събират във всички 86 магазина на веригата в страната. BILLA от своя страна ежедневно ще ги транспортира за своя сметка до кризисните щабове във Варна и Добрич. Оттам, с помощта на БАБХ и БЧК, те ще бъдат разпределяни за нуждаещите се в бедстващите райони.


"Съпричастни сме с пострадалите от това ужасно бедствие. Искаме не само да им помогнем, но и да дадем възможност на повече хора да се включат в благородната кауза", каза Николай Петров, изпълнителен директор на BILLA България.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK