Миро в нов дует за кампанията "Вземи ме вкъщи"

Съдържание от "Вземи ме вкъщи"

Дори и тези, които не знаят, че Миро е Мирослав Костадинов, без проблем разпознават един от най-успешните български изпълнители и автори на песни. Последното му амплоа на телевизионен водещ на романтичното предаване "Наистина любов" също се радва на голяма популярност. Миро е талантлив и всеотдаен и това неизбежно носи успех на всеки негов проект.


Но даже и за много от дългогодишните му почитатели, е непозната една неочаквана негова страна – тази на всеотдаен приятел на животните. Искрената му загриженост за беззащитните и бездомните кучета и котки не е само на думи. Певецът от години споделя дома си с пет кучета и два котарака. Кучешката банда тича безгрижно на двора, котараците също се радват на известна свобода. Добрата семейна традиция изисква всички да се събират за редовните хранения, а менюто им е подготвено и приготвено от самия Миро.


И ако грижите му на добър стопанин остават зад оградата на дома му, то искрената емоция и доверие от снимките му с красивата тигрова Мария за кампанията "Вземи ме вкъщи", със сигурност ще впечатлят хиляди хора.


Мария е специална котка – самостоятелна, интелигентна, възпитана и гальовна. Здрава, елегантна и пъргава, тя изглежда на половината на своите девет години. Мария е кастрирана, редовно обезпаразитявана и ваксинирана. Тя живее до хората, но си няма свой Човек. Мария има нужда от топлината и уюта на дом, от вниманието и грижите на любящ стопанин. Тя е любимец, с когото всеки би се гордял – смела и едновременно послушна, тя изобщо не се притеснява от пътуване с кола, посещения при ветеринар или други "страшни" приключения.


Малко са хората, които искат да осиновят по-възрастна котка или куче. Пухкавите бебета са трогателно нежни и грабват сърцето на всеки. Но познавачите знаят предимствата на осиновянето на отраснали животни – изградените навици, улегналия и спокоен нрав са по вкуса на домошарите, които оценяват хармонията и перфектното взаимно разбирателство. Да дадеш грижи и любов на такъв любимец е красив и ценен жест – често тези животни са загубили своите възрастни стопани, изхвърлени са от наследници от дома, в който са прекарали целия си живот и са напълно безпомощни и неспособни да оцелеят на улицата. Осиновяването буквално спасява живота им и им подарява щастливи години на споделена радост и разбирателство.


Подробна информация за кандидат-осиновителите на Мария или друга котка или куче, търсещо дом чрез кампанията "Вземи ме вкъщи", е поместена на сайта на инициативата на адрес www.VzemiMe.org


Снимките на Миро и Мария за кампанията "Вземи ме вкъщи" вече са на рекламните съоръжения на JCDecaux.За инициативата:


Кампанията "Вземи ме вкъщи" стартира през есента на 2010 г. с мисията да промени нагласите към бездомните животни, да ги извади от анонимност и така им даде шанс да намерят добър и сигурен дом. До момента повече от 160 кучета и котки са намери стопани с помощта на инициативата, чрез нейния интернет сайт www.vzemime.org и страницата й във Фейсбук.


Кампанията се организира от фондация за защита на животните "Вземи ме вкъщи" с дългогодишната подкрепа на агенцията за външна реклама JCDecaux и рекламна агенция Sphere design. Бъдещите домашни любимци се радват на безвъзмездните грижи на екипа на ветеринарни клиники "Добро хрумване".


Медиен партньор на инициативата е безплатното издание Програмата.


Фотосесията на Миро и Мария е дело на фотографите Пламена Коева и Николай Абаджиев от ResizeStudio.


Новата визия на "Вземи ме вкъщи" е реализирана благодарение на Schesir – гурме храни за котки и кучета.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK