ЗОРА подпомага бедстващото население в областите Варна и Добрич.

Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Търговска верига ЗОРА се включва в подпомагането на бедстващото население , пострадало от наводненията в областите Варна и Добрич. Стотици хора останаха без дом, без имущество, без поминък, без средства, без най-елементарни вещи нужни в ежедневието. Много семейства изгубиха и близките си във водите залели населените места. Търговска верига ЗОРА в лицето на своите собственици е съпричастна към тежката съдба на хората и в тази връзка осигурява помощи, които ще достигнат до нуждаещите се чрез партньорството на Българския червен кръст. Ще бъдат предадени като дарение за пострадалите семейства - домакински електроуреди: готварски печки 15 бр., хладилници 10 бр., перални – 5 бр., бойлери – 5 бр., ютии 10 бр.,котлони 20 бр., прахосмукачки 10 бр.


Деловите партньори на ЗОРА – IndesitCompany дарява прах за пране на стойност 800 лева. Дарение за пострадалите предоставят от фирма "ДОМЪТ" ООД – обзавеждане за детска стая – 5 бр., и 5 комплекта маса с 4 стола. Искрено се надяваме нашия пример да бъде последван от други, загрижени за бедстващите хора, представители на българския бизнес.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK