Таня Косева-Бошова е новият Изпълнителен директор на търговската верига Пикадили

Съдържание от V-consulting. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Таня Косева-Бошова е назначена за Изпълнителен директор на водещата търговска верига Пикадили. До присъединяването си към Пикадили тя ръководеше един от най-мащабните офисни комплекси у нас – Европейски Търговски Център. В кариерата си като мениджър е заемала позициите Изпълнителен директор на Лендмарк България, Изпълнителен директор на Бургас Плаза - първия модерен шопинг мол в Бургас, както и на първия търговски парк в Пловдив – Ритейл Парк. Осем години е работила в международната консултантска компания Colliers, като четири от тях е била главен директор на българския офис. Председател е на Асоциацията на собствениците на бизнес сгради и член на УС на Дамски форум. Възпитаник е на Американския университет в България с магистърска степен в специалностите "Икономика" и "Бизнес администрация".


"Таня Косева-Бошова е един от най-утвърдените професионалисти в сферата на ритейла и на недвижимите имоти у нас. Нейното име е свързано с редица успешни проекти, които промениха цялостната картина на пазара на търговски и офисни площи чрез модерни и иновативни концепции. Уверени сме, че нейният опит и мениджърски умения ще бъдат полезни за разгръщането на потенциала на Пикадили в един конкурентен и динамичен пазар, както и за продължаващата експанзия на веригата.", подчерта Петър Дудоленски от АП Март АД. Дружеството официално придоби собствеността на Пикадили от белгийската компания Делез през юни тази година.


"Усилията ми ще бъдат насочени към адаптирането на богатата история и отличен имидж на Пикадили към изискванията на пазара днес. Целта ни е да бъдем все по-близо до очакванията на клиентите, да бъдем все по-гъвкави и атрактивни в своя маркетинг и търговска политика.", коментира Таня Косева-Бошова.За Пикадили:
Пикадили е верига супермаркети с 19-годишна история. От юни 2014 г. Пикадили е собственост на дружеството АП Март АД, което придоби веригата от белгийската Delhaize Group. Пикадили разполага с 54 обекта в осем града – София, Варна, Бургас, Велико Търново, Ловеч, Видин, Пловдив, Габрово, от които 32 супермаркета Пикадили и 22 обекта за ежедневно пазаруване с марката "Пикадили Daily".

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK