Много повече от изучаване на английски език

 

© BRITANICA

 Съдържание от BRITANICA. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Любов към книгите и четенето, насърчаване на креативност и индивидуалност, културно обогатяване, отговорно отношение към околната среда, са само част от насоките, в които развиват децата и тийнейджърите по време на обучението си по английски език с BRITANICA.


Целта на BRITANICA при обучението на най-малките ученици е да ги обогати всестранно като личности чрез разнообразни културни английски програми. Още в първите си стъпки в изучаването на английския децата да обикват езика, опознават и се научават да уважават културата и традициите на различните държави по света. С програмите Scholarship Competition, How Green, Festival Lessons, English Weekeend Clubs, End of School Year Shows, Readers, децата неусетно развиват своите езикови умения, общувайки изцяло на английски език и използвайки своето въображение и креативност за различни артистични проекти.


С повече от 15 години опит в обучението по английски език на деца и тийнейджъри BRITANICA дава качествени и дълготрайни езикови умения на своите курсисти, като ги прави максимално конкурентоспособни, уверени и мотивирани за постигане на високи цели. Международните сертификати на Cambridge English Language Assessment - FCE, CAE, CPE, отварят вратите на най-престижните университети в света, предоставят възможност за постигане на академичните и професионалните стремежи на възпитаниците на BRITANICA.


Новата учебната година в BRITANICA 2014-2015 е от октомври до май, повече информация може да откриете на www.britanica-edu.org

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK