Детски Градини Нет организира анкета посветена на детската игра на открито

Съдържание от Детски Градини Нет. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Детски Градини Нет се допитва до деца и родители, за да разбере коя е любимата детска игра през лятото. Анкетата "Любимата детска игра през лятото" ще се проведе на страницата на онлайн справочника във Facebook от 20ти август до 22ри септември. Целта на анкетата е да открие, коя е любимата игра на децата през летните дни и как се забавляват днешните деца на открито. На участниците е предложен списък с най-популярните игри от миналото и настоящето, от който могат да изберат и гласуват за любимата игра на децата си. Ако любимата детска игра липсва, ще имат възможността да я добавят. Сред включените детски летни игри са криеница, гоненица, търсене на съкровища, пясъчни замъци, игра със сапунени балони, стрелба с воден пистолет, дама, игри с топка и други.


Като край на анкетата не случайно е избрана датата 22ри септември, когато ще бъде отбелязан астрономическия край на лятото и ще се бъдат обявени резултатите от гласуването. Всеки може да участва без възрастови ограничения. По време и в края на анкетата ще бъдат раздадени девет награди на участниците, като печелившите ще бъдат избирани автоматично от приложението във Facebook. Наградите са предоставени благодарение на магазин за подаръци Арт Точка, езикови школи Helen Doron и издателство Колибри.


"Любопитно ни е как се забавляват децата на 21 век през лятото, какви са алтернативите на електронните и онлайн игри. Вярваме, че детето е дете, когато играе, а играта навън е най-важната съставка за здраво дете – физически и интелектуално. Съществуват много летни игри, някои от които родителите на днешните деца са играли и продължават да бъдат играни от нашите деца, а други са продукт на новото време. Ще се радваме да се запознаем с нови или да си припомним забравени игри, които да представим на читателите на онлайн справочника за детски заведения и детски занимания, Детски Градини Нет", коментира Марина Върлякова, организатор на инициативата.За Детски Градини Нет


Детски Градини Нет е онлайн справочник за държавни, общински и частни детски градини, ясли, парти центрове, езикови школи, спортни и арт центрове, разпределени по градове, квартали и занимания. Детски Грани Нет цели да създаде богата база от данни за всички детски заведения в страната, както и да предоставя интересна и полезна информация за отглеждането и възпитанието на децата. Богата и постояннo обновяваща се информация и лесната форма на търсене осигуряват информиран избор на родителите в усилията им да намерят най-подходящото детско заведение или занимания за децата си.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK