ЗОРА стъпи и в Благоевград!

 

©

 Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

За първите 7 месеца на годината ЗОРА реализира ръст от 19,5% и отвори 5 нови магазина - в Смолян, втори в Бургас, променихме локацията на магазина в Плевен и преместихме магазина в Габрово в триетажна сграда, на ново много по-добро място. На 12 септември предстои откриването на магазина в Благоевград. Амбициите ни са насочени към приключване на годината с ръст приблизителен на постигнатия през първото полугодие. Интерес към осъществяване на съвместни проекти проявяват някои от големите чуждестранни фирми към нас и от фирми зад граница. За 2015 ни предстои откриването на хипермаркет ЗОРА в строящия се Рlaza West в ЖК Люлин в столицата. Планираме нарастване броя на търговските обекти на ЗОРА до края на 2015 година да надхвърли 40.


В навечерието на 23-тия си рожден ден, на 12 септември в Благоевград ще отгвори врати 34 магазин.


В 10 часа екипът ще посрещне своите първи клиенти в просторния двуетажен шоу рум в центъра на града, на улица "Александър Стамболийски" 77. Разположен на площ от 1000 кв.м. ,предлагащ повече от 6000 бр. артикули от почти всички популярни брандове бяла и черна техника с марките Sony, Samsung, Philips, HITACHI, LG, LIEBHERR, Aríston, Indesit Gorenje, Whirlpool, Rowenta, Solac, Tefal,Zelmer и още много други, както и на марките, на които ЗОРА е изключителен представител за България - Finlux, CROWN, TV HITACHI. X-tremer, IStyle На разположение на купувачите са консултантите на ЗОРА, много полезни при намирането на баланса между цена и качество на стоката. За клиентите са осигурени и редица услуги - безплатен транспорт в рамките на града, възможност за ползване на лизинг, сервизно обслужване.


За първите дни от старта на новия магазин са предвидени специални предложения и големи отстъпки.


За най-нетърпеливите при отварянето ще има подаръци - ваучери по 20, 30 и 50 лева.


Официално откриване на новия магазин ЗОРА в Благоевград– 12 септември, 10 часа, на улица "Александър Стамболийски" 77.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK