Международно изложение зa магистратури и докторантури в София

 

© QS World Grad School

 Съдържание от BRITANICA. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Лондон 23 Септември 2014


QS World Grad School пристига в София. Събитието ще се състои на 2 октомври,четвъртък в Шератон София Хотел Балкан и ще ви срещне с някои от най-престижните университети в света. Всички участници ще имат възможност да кандидатсват за стипендии на стойност $1,700,000, за да финансират обучението си. Участието в събитието е безплатно. Изисква се предварителна регистрация, която може да направите на topuniversities.com/events.


Посетителите ще имат възможност да се срещнат лично с представители на топ университети от Европа, САЩ и Австралия и да научат повече за предлаганите магистърските програми и докторантури, както и подробности относно процеса за кандидатстване, финансиране на обучението и животът в студенски кампус. Ето и част от университетите, които ще участват на изложението: Cardiff University, George Washington, HEC, IE, Kings College London, Queensland University, University College London, University of Birmingham, WU Vienna University и много други.


Участниците ще имат възможност да посетят семинари, да получат информация за IELTS от Британското консулство, съвети относно кариерното им развитие и стипендии на стойност $1,700,000 предоставени от QS и наши партньори като IE, TUM Asia, EMLYON, Manchester Business School и Warwick Business school.


Събитието ще е в сътрудничество с QS World MBA Tour, посветена част за MBA обучения по време, на която посетителите ще имат възможност да разговарят лично с директорите по прием на най-добрите бизнес училища. За да се регистрирате за специалното MBA събитие, следвайте линка topmba.com/events.


Програма за деня
15:30 Начало на изложението
15:30 – 20:00 Безплатна CV консултация
15:30 - 16:15 Семинар: Как да бъдем креативен ръководител докато учим в сърцето на Европа.Презентатор: Anne Gillet, HEC Management School - University of Liege
16:15 - 17:00 Семинар за прием ‘Разбиране на процеса по кандидатстване" от Hult International Business School, Manchester Business School, Cardiff University, University of Trentoa
17:00 Начало на изложението – среща с най-престижните университети
17:00 – 17:30 Въведение в GMAT - Institute Fortedo
18:00 – 18:30 Въведение в IELTS Test & Cambridge Advanced - Britanica
19:00 – 19:30 Кариерен MBA панел с успешно завършили студенти. Презентатори: Karieri.бг
19:45 – 20:15 Семинар: Study Abroad – Tuk Tam
20:30 Край на изложениетоЗа повече информация относно QS World Grad School Tour и регистрация натиснете тук: topuniversities.com/events
Ако се интересувате от QS World MBA Tour, както и MBA обучение, следвайте линка: topmba.com/events


QS Quacquarelli Symonds Limited
Контакт: Г-ца Елени Болу, Маркетинг мениджър
Teл: +44(0)2072847233
Email: Eleni@qs.com, info: www.topuniversities.comQS World Grad School Tour
QS World Grad School Tour е серия от международни изложения, която съдейства на посетителите да се срещнат с най-престижните университети в света. Посещавайки 68 града в 40 държави,QS World Grad School Tour помага на кандидати от цял свят да намерят идеалната за тях магистърска степен в голямо разнообразие от специалности.


QS Quacquarelli Symonds
QS Quacquarelli Symonds има за цел да съдейства на кандидатите при реализирането на техния потенциал, насърчавайки международна мобилност, високи постижения в образованието и кариерното им развитие. Ние предоставяме платформа на университети и работодатели, където те имат възможност да таргетират и селектират най-добрите и перспективни кандидати от целия свят.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK