Депозит Привилегия с 1% бонус

Съдържание от Ти Би Ай Банк. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Привилегията да си клиент на Ти Би Ай Банк - това е мотото на новата промоция, с която банката предлага на своите клиенти бонус от 1% върху стандартните лихвени проценти по депозити Привилегия. Предложението е валидно за 6 и 12 месечен срок на договора.


Депозитът позволява свободно довнасяне на средства и е с атрактивни лихви, както за спестяванията в лева, така и в евро. С промоционалната надбавка нивата достигат 4.25% на годишна база. Ти Би Ай Банк няма изискване за минимална сума за откриване. Лихвата се изплаща при закриване или при изтичане срока на договора.


Привилегия е предназначен за физически лица, а офертата е валидна до 30 ноември 2014 г. включително.


Депозит Привилегия може да бъде отрит във всеки офис на Ти Би Ай Банк в страната, където Вашият Личен банкер ще Ви обслужва и съветва как да управлявате парите си. Повече информация клиентите могат да получат, като посетят най-близкия клон на банката или на www.tbibank.bg.


Паричните средства, както и начислените лихви по тях в Ти Би Ай Банк, включително по промоционални депозити, са гарантирани, съгласно Закона за гарантиране на влоговете в банките.
Наскоро БAKP - Агенция за Кредитен Рейтинг присъди на Ти Би Ай Банк сертификат с дългосрочен рейтинг на финансова сила "ВВ" със "стабилна" перспектива и краткосрочен такъв "В". За втора поредна година Ти Би Ай Банк е на първо място в категорията "Най-добре управлявана банка", според класацията на Форум "Банки Инвестиции Пари".

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK