iProspect – глобалната агенция за дигитален маркетинг вече ще предлага услуги и на българския пазар

Хартмут Ристер, Главен Изпълнителен Директор на Dentsu Aegis Network, Турция, Румъния и БългарияСъдържание от iProspect. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Dentsu Aegis Network днес обяви, че услугите на iProspect - глобалната агенция, специализирана в дигитален маркетинг, вече ще са достъпни и за българския пазар чрез медиа агенциите Carat и Vizeum.


Клиентите ще могат да се възползват от опита в изграждането на стратегически кампании, натрупан от над 2 000 специалисти в 63 офиса, разположени на 6 континента. Услугите на iProspect са с основен фокус върху дигиталното представяне – оптимизация, търсене, планиране, управление на съдържание и социални медии.


Хартмут Ристер, Главен Изпълнителен Директор на Dentsu Aegis Network, Турция, Румъния и България каза: "Предвид очакванията ни за продължаване на растежа и появата на нови възможности на този пазар, се радвам да обявим старта на iProspect в България. Неговата поява ще ни позволи да доставяме най-ефективните маркетинг услуги. Вярваме, че с обединението на ресурсите на Dentsu Aegis Network България и iProspect, като дигитална компания №1 в глобален мащаб ще създадем перфектна среда за надграждане на разнообразието от възможности да предоставяме повече стойност на нашите клиенти."


Мария Грашнова, Главен Изпълнителен Директор на Dentsu Aegis Network за България добави: "Щастливи сме да приветстваме услугите на iProspect в българския отбор. Мисията на нашите агенции – Carat и Vizeum е да предоставят на клиентите си обслужване, технологии и решения, които генерират истинска бизнес стойност. Ние сме уверени, че iProspect ще стане катализатор за по-нататъчно разширяване на предлаганите дигитални мултимедийни възможности."


Споделянето на една и съща визия и стратегия, които iProspect гарантира на глобално и локално ниво, дава възможност на всички клиенти, които се нуждаят от създаването на интелигентни кампании, фокусирани върху дигиталното представяне, да се възползват от услугите на iProspect в България.За Dentsu Aegis Network
Като част от Dentsu Inc, Dentsu Aegis Network е първата наистина глобална комуникационна мрежа в дигиталната епоха. Чрез своите седем международни марки Carat, Dentsu, Dentsumedia, iProspect, Isobar, Posterscope и Vizeum, както и с подкрепата на постоянно развиващите се специализирани марки в групата, като Amnet, Amplifi, Data2Decisions, mcgarrybowen, Mitchell Communications Group (PR), psLive и 360i – Dentsu Aegis Network се стреми да е глобалната мрежа, която всеки клиент би избрал, търсейки най-добрите знания и възможности за бранд, медийни и дигитални комуникационни услуги. Dentsu Aegis Network предлага отличителна и иновативна гама от продукти и услуги, ръководейки мрежата от своето седалище в Лондон. В компанията работят над 23 000 професионалисти от 110 страни в цял свят.


За iProspect
iProspect, част от Dentsu Aegis Network, е глобална дигитална агенция, която помага на много от най-успешните марки в света да увеличат своята възвръщаемост на инвестициите в сферата на дигиталния маркетинг чрез изследвания, платено търсене, стратегии за социалните мрежи, оптимизация, мобилен маркетинг, сравнителни пазарни модели, моделиране, управление и други услуги, свързани с дигиталния пазар. За втора поредна година iProspect е обявена за най-добра агенция в класацията на iMedia за успехите си в областта на дигиталния маркетинг, както и за "Най-доброто място за работа" за трети пореден път в класацията на списание AdAge. Категоричен представител за глобалното бизнес развитие, iProspect има 63 офиса с 2000 служители в 43 страни.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK