ART JCI Language Café

Съдържание от Галя Генова. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

JCI България в сътрудничество с Клуб за изкуство и забавление "Club BASE" (град Варна) имат удоволствието да Ви поканят на "JCI Езиково кафе" – събитие с формат "Езиково кафе", предизвиквайки силен интерес сред младите варненци.


Основната цел на "JCI Езиково кафе" е да Ви предостави възможност да се запознаете с нови хора, с които да упражнявате чуждестранен език, който знаете, учите или сте учили. Възможността да направите това в разчупена обстановка Ви гарантира интересно ново изживяване. Участието на чужденци, които допринасят различна култура, приятната атмосфера и възможността да преодолеете страха да говорите на чужд език са едни от "ароматите" на Езиковото кафе.
Преодолейте страха си да говорите на чужд език! Ела и опитай!


Детайли за събитието:
Дата: 23 октомври 2014 г.
Начало: 19:00 ч.
Място: Club base, Варна, ул. Княз Александър Батенберг 41


За да участвате в "JCI Езиково кафе" е необходимо да се регистрирате за участие в събитието във Facebook. Ще има много изненади като възможността да получите бяла тениска и творчески да напишете своето послание на някой участващ на събитието. Ще наблегнем на творческите изяви и възможността да се изразявате на любимия си чужд език, а какво по-хубаво от това да имате спомен: тениска – сувенир.


Събитието се фокусира върху организирането на групи с английски, френски, испански, италиански, руски и немски езици. Дори Вашият език да не е сред тези, сте добре дошли да се запознаем на "JCI Езиково кафе"!

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK