Huawei Technologies Bulgaria и Stone Computers обявиха своето партньорство за дистрибуция на IT, комуникационни и клауд решения за бизнеса

Съдържание от M3 Communications Group, Inc.. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Huawei, водещ глобален информационен и комуникационен доставчик на технологични решения (ИКТ), обяви днес своето партньорство за дистрибуция на продукти за бизнеса със Stone Computers – водеща българска компания в областта на дистрибуцията и системната интеграция.


Чрез това партньорство компаниите съвместно ще предлагат обслужване на сървърите на корпоративни клиенти, съхранение на информация, мрежови и клауд решения, както и други услуги за бизнеса, които ще съчетаят облачната инфраструктура и международната експертиза на Huawei с местния опит и високото качество на обслужване на Stone Computers.


Stone Computers ще продават IT и комуникационни решения от богатото портфолио на Huawei, което компанията предлага на глобално ниво на мултинационални компании, големи корпорации и публичния сектор. Тези решения ще бъдат насочени към корпоративни клиенти, които имат желание да модернизират процесите си на работа чрез използването на ИТ, комуникационна и облачна инфраструктура. Двете страни ще изградят референтни архитектурни и стандартизирани решения на хардуерната инфраструктура на Huawei, като обединят усилията си за съвместно навлизане на пазара.


Технологиите на Huawei ще бъдат интегрирани с услугите и поддръжката, осигурени от Stone Computers, така че корпоративните клиенти да получат най-доброто обслужване и експертиза в ИКТ областта.


"Много сме развълнувани от новото ни партньорство със Stone Computers. Комбинирайки висококачествените услуги и експертността на местно ниво на Stone Computers с нашия опит в информационните и комуникационни технологии, ние можем да изградим по-хармонична и взаимноизгодна екосистема с нашите клиенти", сподели Лиу Янг, управляващ директор на Huawei Technologies Bulgaria.


"За нас - в Stone Computers, партньорството с Huawei е чест и признание. Чест, че имаме възможността да работим с компания с такъв авторитет в областта на IT услугите, телекомуникациите и изграждането на мрежи. От друга страна, считаме това за признание и оценка за работата на Stone Computers в България и извън нея като водеща ИТ компания и лидер в системната интеграция. Вярвам, че днес Stone Computers и Huawei полагат началото на едно дългосрочно, печелившо и успешно стратегическо партньорство в България", каза Александър Аврамов, изпълнителен директор на Stone Computers.За Stone Computers
Stone Computers е български ИТ системен интегратор и доставчик на облачни услуги, основан през 1995 г. Компанията стартира дейността си с корпоративни ИТ решения от висок клас за финансовия и телекомуникационен сектор. С клауд услугите, стартирани през 2009 г., Stone Computers се налага като неоспорим лидер на българския и излиза на европейския пазар, използвайки като свое конкурентно предимство отлично подготвените си специалисти, натрупаното ноу-хау и проактивни анализатори. Stone Computers се ползва с безупречна репутация сред корпоративните клиенти у нас не само заради отличните си професионалисти, а и поради високото качество на извършената работа, благодарение на внедрените процедури за извършваните операции.


За Huawei Теchnologies
Huawei е водещ световен доставчик на информационни и комуканикационни технологични решения. Чрез своите изцяло насочени към потребителите иновации, Huawei е изградила стабилни и в същото време гъвкави връзки с мрежите от доставчици, търговски предприятия и компании, предлагащи облачни услуги. Huawei се старае да създава възможно най-голяма стойност за телекомуникационните пратньори, фирми и потребители, като предлага конкурентни технологични решения и услуги. Продуктите и услугите на Huawei се предлагат в повече от 170 страни, които обслужват една трета от населението на света.


За повече информация посетете Huawei онлайн: www.huawei.com, enterprise.huawei.com

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK