Над 180 деца във Варна взеха участие в "Спортни звездички" с ДЗИ

 Съдържание от ДЗИ. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Спортните празници за ученици са инициатива на застрахователната компания, насочена към младежите за насърчаване на устойчивия и здравословен начин на живот.


"Спортни звездички" 2014 стартира в морската столица с участието на 15 отбора с ученици от 4 клас. Децата се включиха в различни спортни състезания, за които получиха много и атрактивни награди. На събитието присъстваха представители на Община Варна, Регионален инспекторат по образование – Варна и др.
Спортни звездички продължава своя маршрут със следваща спирка гр. Бургас.

Програма

23.10.2014г., 13.00ч. - Бургас, зала "Младост"
28.10.2014г., 16.00ч. - Пловдив, зала "ПУ Отец Паисий"
30.10.2014г., 16.00ч. - Стара Загора, зала "Иван Вазов"


Информация за проекта:

"Спортни звездички" е една от инициативите, обединени под името "Моето ДЗИ", които са насочени към децата и младежите с цел развиване и насърчаване на устойчив и отговорен начин на живот чрез спорт, двигателна активност и изкуство. "Моето ДЗИ" цели по интересен и разбираем начин да допринесе и за повишаване на информираността и застрахователната култура на подрастващите.


В това направление дружеството и неговите партньори са провели: Национален конкурс за детска рисунка "Безопасността на пътя с ДЗИ", "Откритите уроци" на ДЗИ с участието на любими спортни звезди, участие със спортни дни в рамките на "София диша" и др. Стремежите на "Моето ДЗИ" са да утвърди дългосрочни взаимоотношения с учебните заведения и младото поколение по отговорен и устойчив начин.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK