Решението Small Signage на Samsung осигурява повече гъвкавост, удобство и подобрена функционалност

Съдържание от BBDO/ Proximity Sofia

Samsung Small Signage е решение, предназначено за малкия и среден бизнес и собственици на малки офиси (SOHO) от различни индустрии, като им дава възможност да предложат висококачествено изживяване на своите клиенти. Решението включва екрани с размер 21.5 и 10.1 инча, които са в идеалния формат – алтернатива на различните видове документи, информационни табла, менюта и табели, които се употребяват най-често в ритейл бизнеса.


"Samsung Small Signage e решение, което надхвърля стандартните възможности на обикновените монитори. За разлика от тях решението Samsung Small Signage е оптимизирано за употреба в най-различни обществени пространства и позволява на бизнес потребителите да създават, планират и внедряват персонализирано съдържание и послания без необходимостта от компютър – всичко това благодарение на иновативните технологии на Samsung", заяви Шакир Ахмедов, мениджър продажби B2B, Samsung България.


Подобрени възможности
Оборудвано с вътрешен мултимедия плейър и софтуер за управление на съдържанието MagicInfo S2, Samsung Small Signage се базира на второто поколение Samsung Smart Signage Platform (SSSP), която представлява усъвършенстван вграден софтуер за управление на съдържание.
Благодарение на своята четириядрена System-on Chip (SoC) процесорна технология платформата от второ поколение SSSP осигурява два пъти повече процесорна мощ в сравнение с първото поколение SSSP – повишавайки производителността, удобството, лесното използване и гъвкавостта на системата.


Samsung Small Signage предлага безкомпютърна тъч рамка и бекомпютърна DataLink поддръжка.


Като опция се предлага капацитивно сензорно решение, налично на модел DB22D-T, което разполага с лесен за използване 10-точков сензорен екран, осигурявайки на потребителите безпроблемно ползване като се елиминира нуждата от допълнителни контролери.


Диспелят DB22D-T предоставя на крайните потребители по-добро тъч представяне, поради своята прахоустойчивост и висока издръжливост.


Лесно опериране
Благодарение на вградено решение MagicInfo S2 Player на Samsung за управление на съдържанието, както и на решението media player-on-chip, създаването на съдържание и неговото внедряване е изключително улеснено.


Различните потребители могат да създават персонализирано съдържание, използвайки набор от предварително създадени шаблони, приложими за различни индустрии чрез уеб-базиран инструмент за създаване на съдържание.


Оптимизиран изключително за бизнес употреба, Samsung Small Signage предлага 16 часа в режим на работа и до три години гаранция.


Опростено удобство
Вграденият Wi-Fi модул предлага разширени възможности за свързаност, подобрен контрол и допълнително удобство.


-Лесно качване на мобилно съдържание и излъчване веднага - от свързването между PC, смартфон и MagicInfo сървър, до опростяване на работния процес за съставяне на съдържание, неговото управление и внедряване.


-Бизнес потребителите могат без усилие да създават и актуализират рекламни материали по всяко време, да качват с помощта на мобилно устройство или компютър, и след това да внедрят съдържанието чрез вградената Wi-Fi, Wi-Fi Direct или USB връзка.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK