Кръгла маса на тема "Национална обучителна програма за предприемачество – швейцарският опит"

Съдържание от Фондация SOS Предприемачи | [email protected] Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Имаме удоволствието да Ви поканим да присъствате на кръгла маса на тема "Национална обучителна програма за предприемачество – швейцарският опит", организирана от Фондация "SOS Предприемачи" в сътрудничество с швейцарската фондация SEIF. Събитието е част от проект на Фондация "SOS Предприемачи" с наименование "IMPLEMENTING SOCIAL ENTREPRENEURSHIP TRAINING PROGRAMME – THE SWISS EXPERTISE", който се реализира с финансовата подкрепа на Българо-Швейцарската програма за сътрудничество чрез "Фонд за партньорство и експертна помощ".


Кога: 13 ноември 2014, Четвъртък


Къде: Конферентна зала хотел BEST WESTERN PLUS CityHotel, на адрес гр. София, ул. "Стара планина" 6 – виж адреса на карта тук: Google maps


Лектори: Експерти от Фондация SOS Предприемачи и партньорската швейцарска организация SEIF


Регистрация: Регистрацията е отворена само за официално поканените организации, като всички медии, проявяващи интерес към събитието могат да присъстват.


В допълнение: Събитието се реализира по проект "Implementing Social Entrepreneurship Training Programme – the Swiss expertise" с финансовата подкрепа на Конфедерация Швейцария чрез Фонд за партньорство и експертна помощ"

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK