Проведе се първата от поредица игри на Винербергер под надслов "Открий къщата на мечтите си"

Съдържание от Винербергер. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

На 8-ми и 9-ти ноември в TheMall София се проведе промоционална игра на Винербергер под надслов "Открий къщата на мечтите си".Тя е първото от поредицата активности на компанията в България, насочени към крайния потребител на най-големия производител на тухли в света - Винербергер. Посетителите на търговския комплекс имаха възможност да се запознаят в детайли с продуктите на компанията и да участват в игра за спечелване на награди. Комуникирани бяха предимствата на естествените материали, в частност керамиката, а именно екологичност, енергийна ефективност, топло и шумо-излоация, комфорт и други.


За най-малките бяха подготвени забавления. Малчуганите имаxa възможност да развихрят въображението си, рисувайки керамични къщички и в същото време, научаваха полезни факти за естествените материали, екологичния и енергоефективен начин на живот.


Играта "Открий къщата на мечтите си" се състоеше в построяване на мини къща по зададен макет, като се измерваше времето на всееки състезател. След оспорвана надпревара се отличиха много състезатели, които постигнаха еднакво време. Затова ще бъдат раздадени и повече награди. Първите 10, с най-добри времена през изминалия уикенд, се награждават с ваучер за 10% отстъпка от покупката на количество тухли Porotherm 38 N+FHi, необходими за изграждане на еднофамилна къща на съответния спечелил наградата участник. Ваучерът има валидност от 2 години.За Винербергер:

Винербергер е най-големият производител на тухли в света и заема водещи позиции на пазара на керемиди в Европа със своите над 220 завода в 30 държави. Дейността на компанията обхваща всички процеси от добива на глина, производство, сертифициране на продукцията, до търговията и технически консултации.


Винербергер стъпва на българския пазар в края на 2004 като Винербергер ЕООД. Дейността на компания обхваща всички процеси - от производството, въвеждането на пазара и сертифицирането, търговията и техническото консултиране припроектиране и производство на широка гама системи от керамични изделия с марките Porotherm и Terca.


Чрез висококачествените системи за керамични стени Porotherm Винербергер доставя на своите клиенти ориентирани към бъдещето решения от строителни материали с убедителни качества.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK