Правим бизнеса ви изключителен

 

© Canon

 Съдържание от Canon. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Живеем в необикновени времена, в които обикновените методи на работа и управление са поставени на изпитание. Някои компании се стремят да се приспособят, докато други търсят нови възможности за растеж и променят правилата на пазара.


Ние в Canon знаем какво е нужно, за да превърнеш обичайното в нещо необикновено: от иновативни технологии и софтуер до далновидни бизнес консултации и подкрепа. И така, ако искате да извършите промяна в своята организация, четете нататък.


Решаване на ключови въпроси в управлението на данни


Компаниите, които се стремят да не изостават от конкуренцията, имат доста грижи. Разпознавайки ключовите предизвикателства в работния си процес, те могат да се усъвършенстват в област, която в крайна сметка ще подобри финансовите им резултати.


Изследванията показват, че управлението на информация и данни в съвременната офис среда е от решителна важност за успеха на всяка организация:


Мениджърите трябва да се справят с разходите (време, изразходвано от служителите за управление на документопотока), разноските по съхранение, както и с рисковете, свързани с опазването на чувствителни данни. Бързата, ефикасна и сигурна обработка на бизнес информация може значително да подобри и оптимизира бизнес процесите, като същевременно намали разходите. Canon предлага цялостни автоматизирани решения за справяне с проблемите в областта на управлението, разходите, производителността и сигурността.


Управление на печата в най-ефективна форма


Преди 20 години съвременното работно място бе немислимо: гъвкаво работно време, мобилни служители, обработка на нарастващи обеми от документация, особено в електронен вид.


Печатът не е просто и само печат – днес повече от всякога е важно да се използва документна и печатна платформа, позволяваща най-ефективно и рентабилно управление на документи.


Canon предлага широка гама от многофункционални принтери и решения, които осигуряват високопродуктивно и рентабилно управление на печата на документи. Тъй като цели 98% от организациите (по данни от изследването "Canon Office Insights 2013") отдават сериозно значение на обработката на документи в своя бизнес, нашето решение позволява хартиените документи да бъдат многократно комбинирани, сканирани, повторно отпечатвани, изпращани по имейл или съхранявани в споделени папки през техния жизнен цикъл. Времето, вложено в тези нископродуктивни дейности, значително се съкращава, а производителността на служителите нараства.


Мобилният печат и сканиране намират все по-широка употреба в бизнеса и затова тези функции са важна част от предложението на Canon, което посреща нуждите на 52% от анкетираните, желаещи да печатат от своите смартфони. Гамата от решения за печат и сканиране, предлагана от Canon, позволява свързване с мобилни устройства и облачни услуги в подкрепа на тенденцията за мобилна работа и дава възможност на служителите да споделят информация във и извън компанията.


С помощта на вградената система за отчети можете с лекота да следите и пресмятате разходите за печат, копиране, факс и сканиране, да разпределяте разходите по отдели, както и да извършвате финансова оценка на текущата употреба. Активното управление на печата може да спести до 30% от разходите за печат (според проучване, проведено от Gartner през юни 2012 г.).


Правилното използване на офис технологиите дава възможност на бизнеса да постигне желаната възвращаемост на инвестициите и, вероятно още по-важно, да обезпечи сигурността на своите данни. Това е въпрос, по който служителите трябва да са наясно, тъй като те са първата защитна линия на корпоративната сигурност. Над две трети от организациите работят с поверителни или чувствителни документи и въпреки това 79% от тях продължават да ги печатат на принтер, достъпен за неупълномощени лица. Нашето решение uniFLOW им позволява да изпращат документи към всеки мрежов принтер, но да ги печатат едва когато са на място, за да ги приберат. Всеки може да избере кога и къде да печата на спокойствие, знаейки, че документите са в безопасност.


Издигнете своя бизнес на ново ниво


Усилията на Canon са насочени към превръщането на вашия бизнес в нещо изключително. Ние разполагаме с експертния опит, иновациите и поддръжката, които ще ви помогнат да развиете своя бизнес. Вижте нашия уебсайт за повече информация и уговорете безплатна среща с нашите консултанти. Ние ще предложим оптимално решение за вашите ключови предизвикателства и ще издигнем вашия бизнес на съвсем ново ниво!


Също така, любезно ви каним да следите нашия бизнес блог, където ще намерите ценна информация за вашата сфера на дейност, както и подобрения, с които Canon може да ви помогне да останете конкурентни.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK