"Цaрство нa добротaтa и крaсотaтa" - фотогрaфскa изложбa

Съдържание от Николай Неков. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

На 20.11. от 18:30 в сградата на финансова група Karoll (ул. Злaтовръх 1) ще се състои втората самостоятелна изложба на младия фотограф Николай Неков – "Царство на добротата и красотата". Тя е продължение на първата му изложба – "Индонезия – букет от пъстрота" (открита на 01.04.2014 април), вдъхновена от двумесечния му престой в Индонезия, където работи по социален проект. Пътува доста и успява да запечата екзотични места и животни, прекрасни хора и незаменими моменти, които отнася със себе си в България, за да може да ги сподели с повече хора. Изложбaтa покaзвa серия от фотогрaфии, предстaвящи животa в тaзи дaлечнa и не особено познaтa стрaнa. Името е провокирaно от добротaтa и вътрешнaтa крaсотa нa хорaтa, с които фотогрaфът се срещa по време нa престоя си. Посетителите ще могaт дa видят отблизо и рaзлични предмети, хaрaктерни зa Индонезия. Откривaнето ще бъде съпроводено с трaдиционни индонезийски тaнци и чаша вино, с които посеителите максимално да се насладят на събитието, които ще допълнят източно-азиатската атмосфера.
Всеки желаещ ще може да посети изложбата от 20.11 до 15. 12.2014 г. Посетителите ще имат възможност да закупят снимка за себе си или за подарък, с която да декорират дом, офис, заведение или друга сграда.


Събитието ще осъщестява благодарение и с усилената подкрепа на 9 Аcаdemy, Студентски съвет при УНСС, Kаroll и Бизнес клуб УНСС.


Целта на Николай е не само да покаже кадри от Индонезия, а и да стимулира повече свои млaди колеги смело да се развиват въпреки трудностите, защото е твърдо уверен, че подкрепа за младите творци е необходима, а погледът, който те имат за света (би помогнал на всички да живеят с една по-богата представа за света и гледните точки, места) е нужен на самия него. Фотографът снима портрети, пейзажи и събития.


Някои от сесиите му можете да видите на официалната му страница във FB. А за откриването на изложбата информация можете да получите тук.

Ключови думи към статията:

Коментари (17)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Nikola Kalchev
  Nikola Kalchev
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Бъдете внимателни - Глобал Маркетс отново работят под името Karоll !

 2. 2 Профил на damyanov_ivan
  damyanov_ivan
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Димитър Хаджов и Ангел Рабаджийски са освните измамници в новосформираното дружество Karoll, дано никой не попада в капана им.

 3. 3 Профил на Бойко Тодоров
  Бойко Тодоров
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Съгласен съм с вас. Колко още хора трябва да измамят? Пазете се, ако не искате и вас да опарят.

 4. 4 Профил на Данаил Миленов
  Данаил Миленов
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Не останаха честни хора … Бях опарен лично от г-н Хаджов. Много добре обещава и омайва клиентите си. Докато се усетиш и вече е късно... Дано бъдат разследвани и никой повече да не се чувства така излъган като мен!

 5. 5 Профил на Maria Damianova
  Maria Damianova
  Рейтинг: 8 Разстроено

  Karoll са новите финансови измамници. В никакъв случай не се забърквайте с тях. Средствата с които разполагате ще се изпарят, но тогава ще е късно. Мислете навреме.

 6. 6 Профил на stasyyy1
  stasyyy1
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Искам да се оплача от Karoll. Лъгаха ме в продължение на няколко месеца и накрая изгибих всичко, което бях инвестирал при тях! Никога не им се доверявайте.

 7. 7 Профил на lora-andreeva90
  lora-andreeva90
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Така наречената фирма Карол има вече изградена финансова пирамида, която рано или късно води хората до фалит. Просто така са го измислили, по-добре се насочете към друга компания.

 8. 8 Профил на lora-andreeva90
  lora-andreeva90
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Така наречената фирма Карол има вече изградена финансова пирамида, която рано или късно води хората до фалит. Просто така са го измислили, по-добре се насочете към друга компания.

 9. 9 Профил на Деян Васев
  Деян Васев
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Димитър Хаджов и Ангел Рабаджийски трябва да бъдат разследвани и да прекратят дейността си, стотици хора вече бяха измамени. До кога в България измамниците ще стават все по-богати, а обществото жертва на мръсни схеми?

 10. 10 Профил на Севда Кротнева
  Севда Кротнева
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Изобщо има ли доволен клиент на фирма Karoll? Първите няколко месеца заблуждават и те поддтикват да инвестираш все повече и след това изведнъж всичко се изпарява ... Как не се сетих да се разровя в интернет и да потърся коментари на потребители преди да се вържа на сладкодумните им приказки. Дано поне хората след мен прочетат този коментар на време.

 11. 11 Профил на Нейчо Валентинов
  Нейчо Валентинов
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Съгласен съм с вас. Не може да се има никакво доверие на Karoll. Смяната на името не означава,че и репутацията им ще се заличи. Вече са се доказали със стотиците си финансови измами и не мисля,че ще им се довери някой.

 12. 12 Профил на Ивелин Киров
  Ивелин Киров
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Karoll са същите като Глобал Маркетс на времето. Обещават, надъхват ви да инвестирате все повече и накрая прибират всичко. Нагли мушеници!

 13. 13 Профил на Filip Antov
  Filip Antov
  Рейтинг: 10 Неутрално

  Karoll са поредните измамници, които се появяват на бял свят отново. Виждам, че някой вече се е досетил от къде произлизат. А именно от Глобал Маркетс. Същите тези крадци и мошеници започват отново да ограбват наивни хора.

 14. 14 Профил на Илияна Райкова
  Илияна Райкова
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Както виждам много хора са били оплетени в мрежите на Глобал Маркетс. Въпреки множеството жалби и наказания на тяхно име, продължават да се опитват въртят мръсните си схеми и от нова фирма. Мисля,че този факт говори що за хора са ...

 15. 15 Профил на Весела Джамбазова
  Весела Джамбазова
  Рейтинг: 8 Неутрално

  В КФН са постъпили множество жалби и сигнали от клиенти и потенциални клиенти на ,,Глобал Маркетс” ООД, които се отнасят до порочни търговски практики, неуредени финансови взаимоотношения с клиенти в особено големи размери, използване на неистински документи, неизплащане на възнаграждения на служители, умишлено въвеждане в заблуждение на клиенти във връзка с техните активи и извършените с тях операции и други.

 16. 16 Профил на MagdalenaRo
  MagdalenaRo
  Рейтинг: 13 Неутрално

  До коментар [#15] от "Весела Джамбазова ":

  Да, аз също апелирам всички, който четат това да се пазят от измамните схеми на Karoll. Всички, които се занимавахме с тях бяхме изгълани и потърпевши, тоест не само аз а група от 4-5 мои познати и аз.

 17. 17 Профил на K Tihomir
  K Tihomir
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Hora prosto se pazete ot izmamnite shemi na Karoll. Nqma nito edin dovolen tehen klient. Sami si napravete precenka zashto e taka!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK