Актьорът и лице на кампанията The Venture Оскар Исак: Бизнесът може да е етичен и пак да е печеливш

<strong>Оскар Исак</strong><br />

© Chivas

Оскар ИсакСъдържание от Chivas. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Защо решихте да се ангажирате с тази кампания?
Реших да се включа в кампанията, защото тя има много позитивно послание, чрез което имам възможност да върна нещо на обществото. Лесно е да застанеш зад такъв проект.


Кое според вас е наистина важно, за да постигнеш успех?
Хората, на които винаги съм се възхищавал са били тези, които посрещат това, което предстои с достойнство и не правят компромиси със себе си или с други хора, за да постигнат целите си.


Какво означава да спечелиш по правилния начин?
Да спечелиш по правилния начин означава да постигаш целите си, но не за сметка на други хора. Мисля, че истинският успех идва, когато когато дадеш нещо обратно и така наистина можеш да пораснеш като бизнес.Мислите ли, че е възможно бизнесът да бъде сила, която прави добро в света?
Мисля, че бизнесът може да се държи етично и пак да печели, със сигурност. Не е необходимо бизнесът да съществува само заради печалбата. Има конкретни неща, които той може да прави за обществото и останалия свят, които са по-важни от търговския баланс.


Смятате ли, че бизнесът има легитимна роля в подкрепата на обществото като цяло?
Мисля, че бизнесът има задължение да подкрепя обществото, защото нищо не се случва във вакуум. Възможностите, които хората и предприемачите получават, се случват защото те са част от гора от личности. Гората се състои от отделни дървета, които обаче правят съвкупност. Така че всичко, което се връща обратно към колектива, е чудесно.


Какво най-много ви хареса, докато работихтепо кампанията?
Беше много интензивно и енергично. Почитател съм на поезията и беше чудесно да имам сцена, на която да говоря за нещо, с което наистина съм емоционално обвързан. Да можеш да изразиш тези идеи е въздействащо преживяване.


Какво въздействие очакваш да има тази кампания?
Надявам се, че отделните хора и обществото като цяло ще започнат да свързват успеха с даването на нещо в замяна.
Повече за проекта на theventure.com.Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK