Сподели цвета ми

Съдържание от [email protected] Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Вече 4 години правата на човека имат универсален символ - създаден от един човек, но предназначен за всички хора. Той обединява силуетите на два универсални символа - ръка и птица.


"Едно лого не може да промени света, но то е символ, около който хората могат да се обединят и така да променят света", казва създателят му.


"Сподели цвета ми" е кампания в социалните медии, която популяризира символа в България и дава възможност на хората да бъдат съпричастни и да се включат.


Водещо послание и визуален елемент в кампанията е синият цвят - цвета на символа на правата на човека.


Всеки може да сподели своя снимка със синя дреха или аксесоар с текст #СподелиЦветаМи във Facebook, Twitter или Instagram в знак на съпричастност.


Бъди част от универсалния символ на правата на човека - направи го свой. Включи се в кампанията и сподели своя снимка в синьо във Facebook / Символ на правата на човека с текст #СподелиЦветаМи.


Бъди част от посланието на символа на правата на човека, имаме нужда от твоя глас, за да разкажем историята му.


Различни хора, еднакви права, един символ - универсален символ на правата на човека.


За повече информация посети Facebook / Символ на правата на човека и www.azsams.in

Коментари (0)




За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK