All Channels Communication Group с две отличия от годишните награди на Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси

Съдържание от All Channels | PR. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

All Channels Communication Group получи два приза на годишните награди на Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси (БАУЧР). Комуникационната група бе наградена в категориите "Най-добър HR проект на МСП за 2014 г." и "Най-добър проект за интегриране на образованието в бизнеса за 2014 г.". Компанията бе и сред финалистите в една от най-оспорваните категории "HR екип на годината".


Признанието, което All Channels Communication Group получи за втора година от Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси, доказва, че интегрирането на образованието в бизнеса е един от начините за подготвянето на млади професионалисти, които да помогнат на българския бизнес, коментираха от All Channels. Комуникационната група бе отличена и с иновативния HR проект "Златен челник", който за една година доведе до постигане на високи резултати. През 2012 г. All Channels Communication Group спечели две награди на Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси в категориите "Най-добра HR стратегия на МСП" и "Най-ангажиран към УЧР организационен лидер на годината" - приз, който отличи целия управленски борд на компанията.


All Channels Communication Group е единствената българска комуникационна агенция, носител на 13 международни награди и над 20 номинации. Компанията притежава и десетки отличия от български конкурси. Наскоро All Channels | PR получи поредни 2 номинации за международните PR награди SABRE 2014 с проектите "Писмо за промяна" в категория "Балкани" и "ДАР за България" в категория "Неправителствени организации".

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK