С&Т България – официален дистрибутор на ObserveIT за България

 

©

 Съдържание от S&T България

ObserveIT е основновоположник в областта на продуктите насочени към наблюдение и проследяване на потребителската активност и единствената компания, осигуряваща персонализирани функции за анализ, сигнализиране на нередности и възможност за ефективно събиране на неопровержими доказателства. Изцяло софтуерно-базираното решение предлагано от ObserveIT позволява на организациите да проследяват дейността на потребителите във всяка една система и да записват всяко тяхно действие, натискане на клавиш, приложение или файл, който достъпват. Посредством функциите за сигнализиране на подозрително поведение и осигуряване на нагледни доказателства ObserveIT помага на компаниите да предотвратят загубата на критична информация и отговаря в пълно съответствие на PCI, HIPAA, SOX, и ISO регулациите.


Сред клиентите на ObservIT са водещи международни компании като Samsung, Coca-Cola, Fujitsu, IBM, ING, Sanofi, Siemens, Xerox, Allianz, Vodafone, T-Mobile и др.


Като ексклузивен дистрибутор за българския пазар, S&T България ЕООД, ще предлага ObserveIT през партньорската си мрежа, предоставяйки на своите партньори атрактивна партньорска програма, сертификационни обучения и поддръжка на закупения продукт.


"Партньорството с ObserviteIT разкрива нови бизнес възможности пред нас. Тъй като това е принципно нов продукт за местния пазар, ние тепърва ще изграждаме и развиваме партньорската си мрежа, във връзка с неговата дистрибуция. Присъединяването на ObserveIT към нашето портфолио от security продукти ни дава възможност не само да разширим обхвата на предлаганите от нас решения за сигурност, но и да засилим ангажираността към настоящите ни и бъдещи партньори, осигурявайки им най-ефективните технологични иновации" - коментира Злати Петров, управител на S&T България.


За S&T България ЕООД


S&T България ЕООД е част от австрийската компания S&T AG, с над 2400 служители и офиси позиционирани в 20 държави в Централна и Източна Европа. Като един от водещите доставчици на ИТ решения, S&T България предлага широко портфолио от иновативни технологии и професионални услуги.


За ObserveIT


ObserveIT е глобален лидер в доставката на технологични решения насочени към мониторинга на потребителската активност. Компанията е създадена през 2006 година, като през последните 8 години отбелязва прогресивно разрастване(близо 3500%). Основният бизнес на ObserveIT е фокусиран върху предоставянето на индивидуално базирани решения за информационна сигурност. Към днешна дата компанията има над 1200 корпоративни клиенти позиционирани в 70 държави.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK