iProspect – официално обявена за най-добрата Digital Performance агенция в света

Бен УудСъдържание от iProspect. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

iProspect беше обявена за най-добрата Digital Performance агенция в света. Тя беше поставена под номер 1 от RECMA (компания за изследване и оценка на рекламните агенции) в годишния доклад на дигиталните агенции, с оценка далеч по-висока от най-близките си конкуренти. В цялостното си представяне на пазара агенцията се нарежда на 10-то място в списъка на RECMA за водещи дигитални агенции.


"Това е един блестящ успех за началото на годината и истинско доказателство за намерението ни да бъдем глобална мрежа номер едно през 2015 г.", каза Бен Ууд, Президент на iProspect.


"RECMA е единственият източник в световен мащаб, на който агенциите могат да разчитат за независима оцена на база на конкурентоспособност, качество и разнообразие на услугите, развитие на персонала. Това е страхотно постижение, което и клиентите на българския пазар вече разбират по начина, по който се управляват техните дигитални кампании", заяви Мария Грашнова, Главен Изпълнителен Директор на Dentsu Aegis Network за България.


От октомври 2014 г., услугите на iProspect са достъпни и за българския пазар чрез медия агенциите Carat и Vizeum, част от Dentsu Aegis Network България. Клиентите на iProspect у нас се възползват от опита на компанията в изграждането на стратегически кампании, натрупан от над 2 000 специалисти в 63 офиса, разположени на 6 континента. Услугите на iProspect са с основен фокус върху дигиталното представяне – оптимизация, търсене, планиране, управление на съдържание и социални медии.


За Dentsu Aegis Network
Като част от Dentsu Inc, Dentsu Aegis Network е първата наистина глобална комуникационна мрежа в дигиталната епоха. Чрез своите седем международни марки Carat, Dentsu, Dentsumedia, iProspect, Isobar, Posterscope и Vizeum, както и с подкрепата на постоянно развиващите се специализирани марки в групата, като Amnet, Amplifi, Data2Decisions, mcgarrybowen, Mitchell Communications Group (PR), psLive и 360i – Dentsu Aegis Network се стреми да е глобалната мрежа, която всеки клиент би избрал, търсейки най-добрите знания и възможности за бранд, медийни и дигитални комуникационни услуги. Dentsu Aegis Network предлага отличителна и иновативна гама от продукти и услуги, ръководейки мрежата от своето седалище в Лондон. В компанията работят над 23 000 професионалисти от 110 страни в цял свят.


За iProspect
iProspect, част от Dentsu Aegis Network, е глобална дигитална агенция, която помага на много от най-успешните марки в света да увеличат своята възвръщаемост на инвестициите в сферата на дигиталния маркетинг чрез изследвания, платено търсене, стратегии за социалните мрежи, оптимизация, мобилен маркетинг, сравнителни пазарни модели, моделиране, управление и други услуги, свързани с дигиталния пазар. За втора поредна година iProspect е обявена за най-добра агенция в класацията на iMedia за успехите си в областта на дигиталния маркетинг, както и за "Най-доброто място за работа" за трети пореден път в класацията на списание AdAge. Категоричен представител за глобалното бизнес развитие, iProspect има 63 офиса с 2000 служители в 43 страни.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK