Портал с безплатни шаблони за печатни материали помага на малкия бизнес в БългарияСъдържание от Соня Славчева | WellDone. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Дори малкият бизнес в България вече може да създава професионално изглеждащи маркетинг материали за своята комуникацията с клиентите. Това в възможно благодарение на онлайн услугата Creative Center на Brother – безплатен ресурс за създаване и печат на персонализирани маркетинг материали.


Многообразният онлайн портал за дизайни е създаден от технологичната марка Brother и е достъпен за всички. Той предлага дизайнерски шаблони, които са освободени от авторски права, посредством които бързо могат да бъдат създадени визитки, писма, фактури, брошури, бюлетини и др. Те могат да бъдат персонализирани и отпечатани на собствения принтер на потребителя.
Услугата е идеална за стартиращи фирми, малки предприятия и самостоятелни търговци, които искат да освежат своя бизнес и да намерят нови клиенти. Професионално разработените маркетинг материали включват оригинални дизайни, както и набори от материали, предназначени за 17 различни индустрии като строителство и инженерни дейности, услуги за разкрасяване, храни и напитки, търговски обекти и технологии.


Ива Тотева, Мениджър продажби и маркетинг в Brother България, каза: "Повечето наши потребители са представители на малкия бизнес и ние създадохме този безплатен онлайн ресурс като полезен инструмент, с който лесно могат да бъдат създавани персонализирани листовки, визитки и други материали, които потребителите могат да отпечатат със собствения си принтер. Услугата изключително бързо доби популярност – само за миналия месец сайтът е посетен от над 300,000 души. Всички стартиращи предприемачи могат бързо да осигурят старт на бизнес комуникациите си като просто изберат подходящ дизайн, добавят текст и отпечатат необходимото."


Ексклузивният дизайнерски пакет предлага на бизнес потребителите над 900 шаблона за персонализиране и е безплатен за използване от всеки. Можете да посетите Brother Creative Center.
Кратко видео за услугата може да видите тук.


За Brother
Brother е световно известна технологична компания, създадена в Япония преди повече от век. В момента има офиси в 44 държави, а продуктите й се продават в повече от 100. Започнала като производител на шевни машини през 1908 г., Brother Group е развила и разширила неимоверно през годините гамата от технологични продукти и услуги, които предлага. Днес някои от най-известните от тях са принтерите, мултифункционалните устройства, факсовете, етикетните принтери и мобилните печатни решения, които се произвеждат в собствени фабрики на компанията, намиращи се в Япония, Китай, Виетнам, Малайзия и др. азиатски страни.
На Европейския пазар Brother стъпва през 1958 г., като в момента има силно присъствие с търговски офиси в 19 европейски държави, централен офис за Европа в Манчестър (Англия) и две производствени мощности в Европа за рециклиране на консумативи: Великобритания и Словакия. Brother непрекъснато отговаря на променящите се нужди на пазара като патентова и произвежда нови и оригинални продукти. Продуктовите дизайнери на компанията са създали някои от най-продаваните устройства в Европа, като първото в света компактно А3 мастилено-струйно мултифункционално устройство. Brother е един от лидерите в доставките на печатна техника за малкия и среден бизнес. Освен това, Brother продължава да изследва нови пазари и продуктови сфери, да разработва напреднали технологии и иновации в потребителския софтуер.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK