ТNT спечели подновяване на договора си с AB Volvo за международните услуги за доставка

Съдържание от M3 Communications Group, Inc.. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

TNT осъществи тригодишно подновяване на договора с шведския производител на камиони и автобуси AB Volvo за вътрешно производство и услуги за доставка на резервни части в Европа.


По силата на договора TNT ще продължи да се занимава с движението на спешните производства на AB Volvo. TNT събира автомобилни компоненти и части от повече от 800 различни доставчици в Европа и ги доставя до производствените бази на AB Volvo в Швеция, Белгия, Франция и Полша. Услугата се гради на основата на въздушната и пътната транспортна мрежа в Европа. Съчетава планирани и специални услуги, за да бъдат посрещнати всички нужди по отношение на доставките.


Поддържането на ниски нива на инвентаризация и добре функциониращата поточна линия гарантират надеждната и бъзра доставка. TNT предоставя мониторинг на доставките от врата на врата от центровете за контрол на автомобилите и е на разположение 24/7.


По силата на договора TNT се грижи за дистрибуцията на резервни части за търговците на Volvo в Европа, за да подкрепи марката. Повечето от тях се намират в централните и регионалните складове на AB Volvo в Европа. В допълнение TNT нарастващо зачестява директните доставки от производителите до търговците, като срокът преди 7:00 часа на следващия ден е нормата за този вид доставки независимо от местоположението на търговците.


TNT работи за Volvo вече повече от 20 години. Друг договор предвижда TNT да управлява доставката на части от производителите в Европа до заводите за производство на камиони Volvo в Хегърстаун, Мериленд, САЩ.


Вътрешното производство и дистрибуцията на резервни части са сред индустриалните услуги, предложени от TNT в хода на перспективната й стратегия с цел да посрещне нуждите на вертикални пазари. Те ще бъдат достъпни за повече клиенти в автомобилния, индустриалния и високотехнологичния сектор през 2015 г.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK