Сертификатен курс по юридически английски през май

 

© BRITANICA

 Съдържание от BRITANICA. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

На 12.05.2015г. във филиалът на BRITANICA - Орлов мост стартира подготвителен сертификатен курс по юридически английски. Курсът е подходящ, както за квалифицирани юристи, така и за студенти по право, които целят да подобрят своята професионална реализация.


Специализираният курс по правен английски подготвя за международно признатия сертификат Cambridge English: Legal (ILEC). Сертификатът се равнява на нива от В2 до С1, признава се от водещи юридически асоциации и удостоверява езиковите умения в международен правен контекст.


Подготовката за сертификат ILEC е изключително практически насоченa - курсистите разглеждат теми от различни правни области - търговско право, корпоративно право, право на интелектуална собственост, международно право, трудово право и др.


Повече информация за записване на курс ILEC:


Старт на курс: 12.05.2015г.


Дни на посещение: вторник и четвъртък, от 18:30ч. - 21:30ч.


Изпитна сесия: 21.10.2015г.


Филиал на BRITANICA: Орлов Мост, ул. Тулово №7, тел. 02 4666 520

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK