Приключение от третия вид

Приключение от третия вид

© Фондация „Капитал”Съдържание от Фондация "Капитал". Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Фондация "Капитал" организира на 24-25 април 2015 г. познавателно-занимателно събитие за млади хора, които проявяват интерес към третия сектор и виждат себе си като бъдещи лидери в него.


В приключението ще се запознаете с добри практики на български граждански организации, ще се срещнете с техни лидери и ще вземете участие в занимателни и общественополезни дейности.


Събитието ще се проведе в Приключенска къща с конна база "Русалиите", намираща се в южните склонове на Рила, в близост до град Разлог. Организаторите покриват разходите, свързани с участието, включително транспорт, нощувки, храна.


За участие могат да кандидатстват млади хора до 30 години, включително студенти и ученици, от цялата страна. Изборът ще бъде направен на базата на есе на тема "В каква кауза бих инвестирал 10 000 лв. и защо".


Есета до 5000 знака, включително интервалите, и кратко CV може да изпращате на електронен адрес: [email protected] в срок до 3 април 2015 г.


Най-добрите есета ще бъдат публикувани на Информационния портал за НПО в България.


Събитието е по проект "Повишаване авторитета, влиянието и капацитета на НПО чрез популяризиране на вдъхновяващи добри практики", финансиран от фондация "Институт Отворено общество"

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK