Туристите на Сейшелите са два пъти повече от населението

Съдържание от M3 Communications Group, Inc.. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Консулството на Република Сейшели в България и водещата сейшелска туроператорска компания 7°South представиха възможностите за туризъм на екзотичния остров. Големи български туристически агенции, журналисти и дипломати, сред които посланикът на Венецуела Ориета Капони, заместник-посланикът на Република Словакия Томаш Бичан, генералният почетен консул на Кралство Швеция Гьоран Свенсон, заместник-посланикът в посолството на САЩ Брус Бъртън, представители на посолството на Аржентина и др., се запознаха отблизо с предимствата и условията на екзотичния остров.


"Сейшелите са феноменална, изключителна и красива държава – недокосната от строителство и мащабни бизнес проекти", каза почетният консул на Република Сейшели в България Максим Бехар, който откри събитието. Той благодари на Анна Бътлър Пайет, управляващ директор на 7°South, за усилията й за популяризиране на туризма на Сейшелите в България и изрази очакванията си доброто им партньорство да продължи и занапред.


"Изключителна чест е за мен да представя на толкова красива страна като България възможностите за туризъм на Сейшелите – също толкова хубава, с уникална природа, далечна и екзотична, но вече достъпна топ дестинация. С гордост мога да заявя, че българските туристи на Сейшелите се увеличават с всяка изминала година, което е следствие на успешното ни сътрудничество с почетния консул на Сейшелите за България Максим Бехар и с цялото консулство", заяви Анна Бътлър Пайет.


Тя запозна гостите на събитието с традиционната култура, икономиката и екзотиката на Сейшелите и с атракциите, от които туристите могат да се възползват на трите най-големи сейшелски острова – Махе, Прале и Ла Диг.


Консулството на Република Сейшели в България и 7°South бяха подготвили специални изненади за гостите на презентацията. Те имаха възможност да видят на живо типичния за Сейшелите кокосов орех "Коко де мер", който расте единствено в екзотичната страна в защитения от ЮНЕСКО парк "Долина де Май" на остров Прале. Анна Бътлър Пайет зарадва и един от присъстващите с тридневна екскурзия до Сейшелите.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK