HomeMax – нов дом за Вашите идеи

 

© PR Agency IGM

 Съдържание от PR Agency IGM. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

HomeMax е новото име на магазини Baumax. Веригата, която смени австрийския си собственик в края на миналата година, променя и концепцията си, позиционирайки се като място за цялостни решения и завършени продукти. Новият собственик обещава да запази традиционно силните сектори "Градина" и "Строителство", но вече въвежда допълнителни услуги, които са различни от предлагането в другите строителни хипермаркети.


Управителят на веригата Захари Занев споделя: "Световните тенденции се променят и в глобален мащаб вече всички вериги се опитват да следват модела, наложен от ИКЕА –предлагане на цялостно решение за дома, като същевременно клиентът запазва свободата си да комбинира сам различните продукти и материали. Ние искаме да запазим наложените добри практики от предшествениците ни, но ще се съобразим с българските потребности и особеностите на нашия пазар".


Веригата е предпочитан доставчик на строителни материали за домашните майстори и е постоянен партньор на големите строителни фирми в страната. Тя предлага над 40,000 артикула, много от които са от собствена марка. "Австрийската верига-майка ни предоставя продукти и материали от най-високо качество със собствени марки, което ни дава предимството на оптимално съотношение цена-качество, защото не се плаща премия за бранд и ние, естествено, ще запазим и развиваме тези продукти. Но същевременно, нашата цел е да въведем и най-добрите продукти от местните производители", категоричен е управителят на веригата.
В магазините вече кипи усилена работа по подреждане и аранжиране на новата стока. HomeMax щепосрещне пролетта с 300,000 цветя и нова визия, която убедително подкрепя слогана "Един дом, много идеи".


ОЩЕ ЗА HOMEMAX БЪЛГАРИЯ:
В края на миналата година магазините от типа "направи си сам"- "bauMax", бяха купени от българската компания "Хедус"АД. Магазините освен, че ще продължат да предлагат материали за ремонти и строителство, ще заложат и на най-разнообразни услуги, за да са от полза на клиентите. Освен към крайните потребители веригата ще е насочена и към малките фирми и домашните майстори. В двата търговски обекта в София, и в тези в Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе и Плевен ще се продава на достъпни за българите цени.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK