"Чистота Комфорт" завладява родния пазар

 Съдържание от PR Agency IGM. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Чистота Комфорт" ООД е една от най-младите и бързоразвиващи се фирми за почистване в България. Основана през 2013-та година, само за една година тя успя да се наложи като новатор в услугата професионално почистване. В момента се обслужват около 30 крупни корпоративни клиента, а броят на новите клиенти непрекъснато нараства. Благодарение на вече завоюваните позиции на пазара, фирмата поглежда към нови предизвикателства – комплексна хигиенна поддръжка и доставка на санитарно-хигиенни консумативи.


"Чистота Комфорт" се стреми да предложи най-добрата услуга на възможно най-ниската цена. В сегашните икономически условия честността е единственото, което може да донесе ръст на бизнеса в сферата на услугите. Компанията се старае да създава дълготрайни партньорства, а не просто да бъде външен изпълнител.


Фирмата е специализирана в сферите на професионалното почистване на всякакви корпоративни обекти. Независимо дали се отнася за офис, магазин, складова база, търговски център, офис сграда или какъвто и да е друг корпоративен обект – предлага се широк набор от услуги. "Чистота Комфорт" не поставя и индивидуалните клиенти на заден план. Услугите им могат да Ви решат много главоболия свързани с чистотата и хигиената на вашия дом. Те са изцяло скалируеми и съобразени с Вашите нужди – почистването се извършва в удобно за клиента време, в съответствие с определения бюджет. Може да се поеме обслужването на всякакви индивидуални обекти - от мансарди до имения.


Екипите на българската компания са съставени от висококвалифицирани професионалисти с дългогодишен опит в професионалното почистване. Всеки член на екип успешно е преминал първоначален подбор, специализирано обучение и изпитателен срок. "Чистота Комфорт" ООД е преминала и през процедурата по сертифициране по Система за управление на качеството ISO 9001:2008. За да гарантират спокойствието на всеки клиент, освен Трудов Договор всички служители подписват и Договор за конфиденциалност. Качеството на услугите е гарантирано допълнително благодарение на професионалните машини и препарати, с които разполагат. Работи се с най-модерната и иновативна техника и машини, и най-безопасните и качествени почистващи препарати. Гъвкавостта на фирмата е гарантирана с наличието на собствен автопарк. Благодарение на добрата организация и иновативния подход "Чистота Комфорт" ООД премина процедурите по сертифициране по Система за управление на здравето и безопасността при работа OHSAS 18001:2007 и Система за управление на околната среда ISO 14001:2007.


"Стремим се към непрекъснато увеличаване и подобряване на предлаганите от нас услуги. На пазара на услугите професионално почистване и фасилити мениджмънт конкуренцията като брой фирми е значителна. Голяма част от фирмите на пазара правят компромиси с качеството - от една страна, за да предложат по добра цена, и от друга страна, за да занижат разходите си. За нас това не е правилният подход. Съотношението цена - качество е на първо място, както за всеки настоящ и потенциален клиент, така и за нас. Предлагайки безупречни услуги на възможно най-добрите цени ние сме уверени в увеличението на пазарния ни дял и преодоляването на конкуренцията", коментира Георги Пандуров, съсобственик на "Чистота Комфорт". "Като млада и амбициозна компания с натрупани умения, вярваме, че имаме по-добро разбиране на нуждите и проблемите на клиентите, отколкото другите компании в този бранш. Това ни дава възможност да създаваме и реализираме успешно разнородни услуги, насочени както към корпоративни клиенти, така и към инивидуални граждани", споделя другия собственик Тодор Батков.
Собствениците на "Чистота Комфорт" заявяват и желанието си да участват в редица социални инициативи, както и кампании свързани с екологията и опазването на околната среда, за които тепърва ще се говори.


ОЩЕ ЗА ЧИСТОТА КОМФОРТ:
Собственици на "Чистота Комфорт" са:
Тодор Батков (21) от София, завършва средно образование в Кеймбридж, Великобритания и висше образование в Лондон, Великобритания. Притежава голям за възрастта си опит в бизнеса - съосновател на ТБМС ООД (компанията създала една от най-сваляните български iOS апликации - Времето).


Георги Пандуров (25) от Кьолн, Германия - роден в изселническо българско семейство. Израства и завършва средното си образование в Кьолн, Германия и висше образование в НСА, София. Притежава предишен опит в почистването и мениджмънта от Германия.


Чистота Комфорт в социалните мрежи:
facebook.com/chistota.komfort

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK